Το Danbury Country έφτιαξε μία λίστα με τα πράγματα που κάνουν οι άντρες και εκνευρίζουν τις γυναίκες στις σχέσεις.

Είσαι σε σχέση με την γυναίκα που θες πολύ και περνάς σούπερ. Είσαι από τους λίγους και πολύ τυχερούς., Αν θες λοιπόν αυτή η γυναίκα να μείνει κοντά σου για χρόνια, προσέχεις για να έχεις.

Το Danbury Country έφτιαξε μία λίστα με τα πράγματα που κάνουν οι άντρες και εκνευρίζουν τις γυναίκες στις σχέσεις.

1. Το να κοιτάει (έντονα) άλλες γυναίκες.

Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς. Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, δε γίνεται το βλέμμα σου να μην πέσει ποτέ πουθενά. Το θέμα είναι ο τρόπος. Γιατί είναι άλλο να θαυμάσεις διακριτικά το ωραίο και άλλο να κολλήσεις πάνω σε έναν άνθρωπο ή ακόμα χειρότερα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός του, σεξουαλικοποιώντας την κατάσταση και, μάλιστα, όταν η σύντροφός σου είναι δίπλα. Δεν είναι ωραίο.

season 7 friends GIF

2. Η αποχή από τις δουλειές του σπιτιού.

Φυσικά η κοινωνία έχει δομηθεί με την πεποίθηση ότι η γυναίκα είναι αυτή που πρέπει να ασχολείται με το σπίτι, ενίοτε και χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία ότι ο άντρας «δεν μπορεί» ή «δεν ξέρει». Καθώς οι δουλειές του σπιτιού δε σπουδάζονται σε κάποιο πανεπιστήμιο, η αλήθεια είναι ότι όποιος θέλει να κάνει κάτι και να μοιραστεί συντροφικά τις υποχρεώσεις, μαθαίνει να το κάνει. Όταν ένας άντρας δε θέλει να κάνει τίποτα στο σπίτι, ενώ δουλεύουν και οι δύο, προκαλεί την τύχη του με τα νεύρα της συντρόφου του. Και λογικό.

3. Η εμμονή με τους αγώνες.

Το να αρέσει το ποδόσφαιρο ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα δεν είναι από μόνο του μεμπτό, ίσα ίσα που είναι ωραίο να βλέπεις ότι ο σύντροφός σου έχει ενδιαφέροντα. Όταν, όμως, δεν καταλαβαίνει τίποτα όταν υπάρχει αγώνας ή ξεχνάει σημαντικά γεγονότα για χάρη της ποδοσφαιρικής του ομάδας, μπορεί εύκολα να ενοχλήσει μία γυναίκα.

4. Όταν δε δίνει σημασία στη σύντροφό του.

Όταν η σύντροφός του μιλάει για κάτι που την απασχολεί και εκείνος το ξεχνάει μετά από 5 λεπτά ή δεν το ακούει ποτέ επειδή το υποτιμάει και το προσπερνάει, είναι μία κατάσταση που μπορεί να κάνει έξαλλη μία γυναίκα. Γιατί πολύ απλά νιώθει ότι δεν δίνει σημασία σε αυτά που για εκείνη είναι σημαντικά.

5. Όταν δε θέλει ποτέ να παραδεχτεί ότι έχει άδικο.

Κακό πράγμα να θες συνέχεια να έχεις δίκιο, γιατί σημαίνει ότι πάνω απ’ όλα βάζεις τον εγωισμό σου και όχι τη σχέση σου, κάτι που δε βγαίνει σε καλό μακροπρόθεσμα. Είναι πολύ εκνευριστικό καμία κουβέντα να μην ολοκληρώνεται χωρίς να καταλήξει με κάποιον τρόπο στο ότι έχει δίκιο.

Im Always Right Spencer Shay GIF - Im Always Right Spencer Shay Icarly GIFs

6. Το να μην κάνει καμία έκπληξη.

Είναι ωραίο να γίνονται εκπλήξεις σε μία σχέση, γιατί έτσι η σχέση ανανεώνεται, Όταν, όμως, κάποιος προσπαθεί να κάνει εκπλήξεις και ο άλλος δεν κάνει καθόλου, δεν είναι μόνο ξενερωτικό από άποψη έλλειψης ενθουσιασμού αλλά πολλές φορές μεταφράζεται και ως απουσία ενδιαφέροντος και προσπάθειας.

Πηγή: Queen

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик