Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, ήταν στο στόχαστρο της Ρεάλ δύο φορές, όμως δεν επήλθε συμφωνία! Σίγουρα το όνομά του έπαιζε συνεχώς στα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Από τότε που έπαιζε στη Βραζιλία και έκανε το «μπαμ», άπαντες περίμεναν πού θα καταλήξει ο παίκτης. Με την Μπαρτσελόνα να αποσπά το πολυπόθητο […]

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, ήταν στο στόχαστρο της Ρεάλ δύο φορές, όμως δεν επήλθε συμφωνία!

Σίγουρα το όνομά του έπαιζε συνεχώς στα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Από τότε που έπαιζε στη Βραζιλία και έκανε το «μπαμ», άπαντες περίμεναν πού θα καταλήξει ο παίκτης. Με την Μπαρτσελόνα να αποσπά το πολυπόθητο «ναι» του παίκτη.

Όμως, ο ίδιος ο Νεϊμάρ ήθελε την Μπαρτσελόνα, προτού αποκτηθεί από τους «μπλαουγκράνα».

Σχεδόν κάθε χρόνο, ακούγεται έντονα πως ο Βραζιλιάνος θέλει να επιστρέψει στην Ισπανική ομάδα, όμως έως τώρα δεν έχει συμβεί αυτό. Με αποτέλεσμα να «πνίγει» τα συναισθήματά του. Όμως, ο Νεϊμάρ θέλει αρκετά να φορέσει ξανά τα χρώματα της Μπάρτσα και να παίξει για εκείνους!

Η Ρεάλ πλησίασε για Νεϊμάρ, όμως εισέπραξε «άκυρο»… εις διπλούν!

Ο πρώην ατζέντης του Βραζιλιάνου, αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε δύο φορές να κάνει δικό της τον Νεϊμάρ. Δίχως όμως επιτυχία.

Αρχικά, το 2012 ήταν η πρώτη απόπειρα απόκτησης του παίκτη, όμως ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θέλει μόνο Μπαρτσελόνα, με τη Ρεάλ εν τέλει να τρώει «χυλόπιτα».

Όμως, επέμεινε η «βασίλισσα», όταν εκείνος έπαιζε στην Παρί. Τότε, το «άκυρο» το έδωσε ο ιδιοκτήτης της Γαλλικής ομάδας. Η Ρεάλ προσέφερε 300 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, με τον Αλ Νασέρ να μη συμφωνεί για την μετακίνησή του.

Το θέμα είναι, η Μπαρτσελόνα θα είναι ένας από τους επόμενους προορισμούς στην ποδοσφαιρική καριέρα του Νεϊμάρ;  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ