Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον μεγάλο ανταγωνισμό της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του να φορτσάρουν το επόμενο δίμηνο που δεν θα υπάρχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Και οι ποδοσφαιριστές του ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, και με την ουραγό του πρωταθλήματος έφεραν ισοπαλία εντός. Κάτι δεν πάει καλά στον Πεπ, […]

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον μεγάλο ανταγωνισμό της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του να φορτσάρουν το επόμενο δίμηνο που δεν θα υπάρχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Και οι ποδοσφαιριστές του ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, και με την ουραγό του πρωταθλήματος έφεραν ισοπαλία εντός.

Κάτι δεν πάει καλά στον Πεπ, που μπορεί να έστειλε μήνυμα αφύπνισης στους παίχτες του, αλλά το ζητούμενο αν έχει καταλάβει τι γίνεται ο ίδιος. Η εικονα του θυμίζει προπονητή που εχει χάσει τον έλεγχο.

Manchester City 1-1 West Bromwich Albion: Shocking Result

Μάντσεστερ Σίτι – Γουεστ Μπρομ 1 – 1

Ο Γκιντογκάν άνοιξε το σκορ στο 30’ με ωραίο τελείωμα έπειτα από γύρισμα του Στέρλινγκ και έκανε πιο εύκολη την αποστολή των γηπεδούχων για τη συνέχεια. Ωστόσο, όποιος περίμενε… καταιγίδα (αν και σπάνια πετυχαίνει ευρεία νίκη εσχάτως) στη συνέχεια, έπεσε έξω. Οι δύο ομάδες πήγαν στα ίσα στην ανάπαυλα. Αφού στην παλικαρίσια προσπάθεια του Ατζάγι παρενεβλήθη ο Ντίας, ο οποίος αλλοίωσε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Έντερσον.

Πίεσε, αλλά της έλειψε και πάλι η ουσία

City struggles in attack again in 1-1 draw with West Brom

Πρόσφατα ανανέωσε με την Σίτι, αλλά η χρονιά συνεχίζει να είναι εφιαλτική για τον Πέπ Γκουαρδιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι με μόλις 20 βαθμούς στις 12 πρώτες αγωνιστικές αποτελεί για τον Πέπ το χειρότερο ξεκίνημα στην καριέρα του ως προπονητής.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ νέα ισοπαλία αλλά εντός με το θηρίο της Γουεστ Μπρομ και πλέον στο -5 από την πρώτη θέση και η Σίτι να βρίσκεται στην 10η θέση δεν είναι κάτι που το βλέπεις εύκολα. 

Το ζητούμενο είναι μήπως ξεχάσει και τους τίτλους στην Αγγλία ο Πεπ μετά το Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι δεν του βγαίνει σε αυτά που σχεδιάζει και θα πρέπει πολύ σύντομα να βρει την λύση. Γιατί ο κορονοιός και η κακή προετοιμασία είναι κοινό πρόβλημα για όλες τις ομάδες. Σωστά Πεπ;

Ο απολογισμός των 25 βαθμων για τις ομάδες τις κορυφής Τότεναμ και Λίβερπουλ είναι η μικρότερη συγκομιδή στη βαθμολογία μετά από 12 αγώνες είναι η μικρότερη στην ιστορία της Πρέμιερ. Βλέπουμε λοιπόν πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός, αφού καμιά ομαδες δεν έχει ξεχωρίσει βαθμολογικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ