Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές στο Σέλχερστ Παρκ. Ιστορική νίκη των Reds, και κάνει Χριστούγεννα στον θρόνο της! REDS επτά αστέρων! Η Λίβερπουλ συνεχίζει στην θέση οδηγού στην Premier League μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής. Διαστημική η ομάδα του Κλοπ διέλυσε μέσα στο σπίτι της την Κρίσταλ Πάλας με το εμφατικό 7-0. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά […]

Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές στο Σέλχερστ Παρκ. Ιστορική νίκη των Reds, και κάνει Χριστούγεννα στον θρόνο της!

REDS επτά αστέρων! Η Λίβερπουλ συνεχίζει στην θέση οδηγού στην Premier League μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής. Διαστημική η ομάδα του Κλοπ διέλυσε μέσα στο σπίτι της την Κρίσταλ Πάλας με το εμφατικό 7-0. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή η Λίβερπουλ.

Σόου από Φιρμίνο και Σαλάχ με δύο γκολ ο καθένας, σκόραραν και οι Μιναμίνο, Μανέ και Χέντερσον. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας η Λίβερπουλ…

Ιστορικός Κλοπ. Πρώτος προπονητής στην ιστορία των Reds σε νίκες!

Η ομάδα του Κλοπ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στους Λονδρέζους, τους οποίος διέσυρε με 7-0!

Παράλληλα, οι «κόκκινοι» συμπλήρωσαν 10 αγώνες πρωταθλήματος δίχως ήττα (6-4-0) και πανηγύρισαν το πρώτο διπλό τους από τις 20 Σεπτεμβρίου, ενόσω ξέφυγαν στο +6 από την Τότεναμ, η οποία φιλοξενεί τη Λέστερ την Κυριακή.

Crystal Palace 0-7 Liverpool: Player Ratings - Liverpool FC - This Is Anfield

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ στη μεγάλη κατηγορία, ενώ για πρώτη φορά η Κρίσταλ Πάλας δέχθηκε 7 γκολ σε εντός έδρας ματς!

Μόλις στο 3’ ο Μανέ κινήθηκε στα δεξιά και γύρισε και ο Μιναμίνο με διαγώνιο σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ. Η συνέχεια ήταν όλη… Πάλας. Εζε, Ζαχά και Αγιού βγήκαν πολλές φορές με καλές προϋποθέσεις αλλά οι επιλογές ήταν όλες κακές και αυτό ήταν κάτι που πλήρωσε με άσχημο τρόπο η ομάδα του Χόντγκσον. Στο 35’ ο Μανέ πήρε από τον Φιρμίνο και εκτέλεσε στη γωνία και στο 44’ ο Βραζιλιάνος σκόραρε από κοντά μετά τη σέντρα-ασίστ του Ρόμπερτσον για το 0-3.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν το απόγευμα σε μια ντροπιαστική μέρα για την Πάλας. Στο 52’ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής ο Χέντερσον έκανε το 0-4 και στο 68’ ο Φιρμίνο πήρε από τον Σαλάχ και με σκαφτό πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Γκουάιτα, ο οποίος από ήρωας με την Τότεναμ είδε την εστία του να μην σταματά να παραβιάζεται (0-5). Στο 81’ ο Σαλάχ με κεφαλιά από κοντά άνέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6 και τρία λεπτά αργότερα οι ίδιος διαμόρφωσε το 84΄ με το κλασικό curler από δεξιά στο απέναντι παραθυράκι το τελικό… 0-7!

https://twitter.com/QureshiCb/status/1340304953185886209

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ