Αποθέωση για τον «Greek freak».

Με μία ακόμα μεγαλοπρεπή εμφάνιση των Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρέας του, η Εθνικής Ελλάδας ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσεχίας και προκρίθηκε στους «8» του Eurobasket.

Εκεί θα συναντήσει την Γερμανία. Με αφορμή αυτό το συναπάντημα η γερμανική εφημερίδα, Bild, θυμήθηκε το παρελθόν του «Greek Freak».

“Ο Έλληνας ήρωας που κάποτε έψαχνε φαγητό στα σκουπίδια”,  είναι ο τίτλος του κειμένου της Bild. «Ο μεγαλύτερος σταρ του EuroBasket έχει το πιο πολύπλοκο όνομα: Αντετοκούνμπο. Και μάλιστα αυτό το όνομα αναφέρεται τρεις φορές στο φύλλο της στατιστικής για χάρη των αδελφών Κώστα, Θανάση και, φυσικά, Γιάννη. Ο Άλεξ κόπηκε από την αποστολή νωρίτερα. Ο Γιάννης είναι πλέον εθνικός ήρωας. Παίζει στο NBA από το 2013 και πέρυσι κέρδισε 39.3 εκατ. δολάρια, ενώ τα επόμενα χρόνια αυτός ο μισθός θα φτάσει τα 51.9 εκατ. δολάρια την σεζόν 2025/26. Θρυλικά πλούτη! Ο Αντετοκούνμπο όμως ξέρει και την άλλη πλευρά. Ως παιδί ήταν άπορος.

Πλέον οι Έλληνες ελπίζουν ότι ο Γιάννης θα τους φέρει το τρόπαιο που έχουν να κατακτήσουν από το 2005. Αυτό θα είναι το ιδανικό φινάλε για την οικογένεια με το περίπλοκο όνομα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ