Ο σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σάλαχ μέχρι να πάρει την απόφαση για την ανανέωση του είναι ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και το ενδιαφέρον του είναι η ομαδική και προσωπική του επιτυχία. Πριν το μεγάλο κόκκινο ντέρμπι στο Άνφιλντ έδωσε συνέντευξη στο SkySports και απάντησε σε πολλες ερωτήσεις αλλά η αναφορά του στον Κώστα Τσιμίκα παρουσιάζει ενδιαφέρον. […]

Ο σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σάλαχ μέχρι να πάρει την απόφαση για την ανανέωση του είναι ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και το ενδιαφέρον του είναι η ομαδική και προσωπική του επιτυχία.

Πριν το μεγάλο κόκκινο ντέρμπι στο Άνφιλντ έδωσε συνέντευξη στο SkySports και απάντησε σε πολλες ερωτήσεις αλλά η αναφορά του στον Κώστα Τσιμίκα παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Σε ερώτηση που του έγινε ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του στην Λίβερπουλ αναφέρθηκε στον Τσιμίκα.

«Αυτή τη στιγμή είναι ο Κώστας. Είμαι πολύ κοντά με τον Κώστα όπως και με τον Σακ (Σακίρι) κάποιες φορές».

Τι κακό είναι αυτό στην Λίβερπουλ. Εκτός και ο Τσιμίκας για δύο μήνες!

Οι δυο τους περνούν πολλή ώρα μαζί και φαίνεται να έχουν «δέσει» από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ο πρώην αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού και νυν ποδοσφαιριστής των Πρωταθλητών Αγγλίας «κόλλησε» με τον «Φαραώ» και πλέον κάνουν κολλητή παρέα.

Μάλιστα αποκάλυψε πως την ημέρα που αποχωρούσε από την Λίβερπουλ ο Ντέγιαν Λόβρεν με τον οποίο είχε στενή φιλία δάκρυσε.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ο  πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ξεπέρασε την κάκωση στον οπίσθιο χιαστό και, σύμφωνα με δήλωση του επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι κανονικά στην διάθεση του Γερμανού τεχνικού,

Ο Σαλάχ που ήταν μια αποκάλυψη από την ένταξή του στη Λίβερπουλ το 2017, μετά την μεταγραφή του από την Ρόμα, είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Reds στο Champions League και την Premier League. Τα κατορθώματα του διεθνούς ποδοσφαιριστή της Αιγύπτου δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και θέλουν κατά καιρούς την Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρονται για αυτόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ