Ο Κόστα θέλει να φύγει, αλλά και η Ατλέτικο έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Κοντά στη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο Αρκάντιους Μίλικ. Η έγκυρη ιταλική εφημερίδα “Tuttosport” θεωρεί δεδομένη τη […]

Ο Κόστα θέλει να φύγει, αλλά και η Ατλέτικο έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει.

Κοντά στη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο Αρκάντιους Μίλικ. Η έγκυρη ιταλική εφημερίδα “Tuttosport” θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία ανάμεσα στον Πολωνό επιθετικό και την ισπανική ομάδα.

Ο 26χρονος παίκτης έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο της Nότιας Ιταλίας. Ο Μαουρίτσιο Σάρι τον ήθελε πολύ στη Γιουβέντους και φαινόταν πως και ο Πολωνός ενδιαφέρεται να “μετακομίσει” στο σύλλογο του Τορίνο. Ωστόσο, η απόλυση του Σάρι από τον πάγκο της «Γηραιάς Κυρίας» και η πρόσληψη του Αντρέα Πίρλο στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας, άλλαξε άρδην τα δεδομένα. 

Θέλει να φύγει άμεσα από την Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα. Ο 32χρονος Βραιλιάνος φορ με ισπανική υπηκοότητα, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά θέλει να φύγει τον Ιανουάριο από τη Μαδρίτη, αναφέροντας προσωπικούς λόγους, ως την αιτία για την επικείμενη αποχώρησή του από την ομάδα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τανκρέντι Παλμέρι,

Ο προπονητής της Ατλέτικο ήθελε και το καλοκαίρι τον Πολωνό επιθετικό αλλά τότε αυτός είχε προτιμήσει την επιλογή της Ρόμα, αλλά η υπόθεση… χάλασε επειδή ο Τζέκο δεν πήγε στην Γιουβέντους. Έτσι έμεινε στην Νάπολι όπου είναι εκτός ομάδας και περιμένει τον Γενάρη για να φύγει. Η Έβερτον και η Τότεναμ παρακολουθούν την περίπτωση του αλλά όπως αναφέρει η «AS», ο Μίλικ θέλει Ατλέτικο και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα του Σιμεόνε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ