Στον αγώνα του πρωταθλήματος είχε ήσυχο βράδυ η Μίλαν απέναντι στην Τορίνο.  Για τους Ροσονέρι ήταν σοκ και ταρακούνημα η ήττα από την “Βεκα Σινιόρα” αλλά έβγαλαν αντίδραση άμεσα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψαν στην Τορίνο να τους αμφισβητήσει. Παραμένει στην κορυφή μόνη πρώτη. Σκοράρει για 37 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ) Αλλά […]

Στον αγώνα του πρωταθλήματος είχε ήσυχο βράδυ η Μίλαν απέναντι στην Τορίνο.  Για τους Ροσονέρι ήταν σοκ και ταρακούνημα η ήττα από την “Βεκα Σινιόρα” αλλά έβγαλαν αντίδραση άμεσα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψαν στην Τορίνο να τους αμφισβητήσει. Παραμένει στην κορυφή μόνη πρώτη.

Σκοράρει για 37 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ)

Αλλά σήμερα ξαναπαίζουν μέσα σε 72 ώρες για το κύπελλο Ιταλίας, και ο Νίκος Μιχελής αναμένεται σήμερα να γράψει ιστορία!

Ο Νίκος Μιχελής είναι κοντά στο όνειρο, μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμη, αλλά βρίσκεται στον σωστό δρόμο και θα τα καταφέρει.

Ο 19χρονος άσος, πρώην του Αστέρα Τρίπολης, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μίλαν για το αποψινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Τορίνο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο ο Στέφανο Πιόλι να δώσει στον «μικρό» και χρόνο συμμετοχής στον αποψινό αγώνα.

Άλλωστε οι αγώνες κυπέλλου είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να δουν πράγματα οι προπονητές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ