Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να πει και επίσημα το «ναι» για να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μίλαν και τη νέα σεζόν. Ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν δεν πάει ΠΟΥΘΕΝΑ! Θα μείνει στην Ιταλία και τη Μίλαν, καθώς όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία. Θα έχουμε «γάμο» για ακόμη μια […]

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να πει και επίσημα το «ναι» για να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μίλαν και τη νέα σεζόν.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν δεν πάει ΠΟΥΘΕΝΑ! Θα μείνει στην Ιταλία και τη Μίλαν, καθώς όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Θα έχουμε «γάμο» για ακόμη μια περίοδο, ενώ οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο αναμένεται να μπουν εντός των επόμενων ημερών.

Μίλαν για Ζλάταν: Του… έστρωσε χρυσάφι! 

Μάλιστα, σύμφωνα με Μέσα από την γειτονική Ιταλία, οι δύο πλευρές συζητούσαν το τελευταίο διάστημα, όμως εν τέλει τα βρήκαν και θα συνεχίσει να μαγεύει στο Μιλάνο ο Ζλάταν.

Ο Σουηδός αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, δίχως κάποια μείωση των αποδοχών του. Άρα, θα λαμβάνει και τη νέα σεζόν, περίπου έξι εκατ. ευρώ από τη Μίλαν!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ