Ο Πάολο Μαλντίνι ήδη έχει ρίξει δίχτυα για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, με τον ίδιο να έχει έρθει σε επαφή με τη… σύζυγό του, Γουάντα Νάρα. Ο Μάουρο Ικάρντι, η αλήθεια είναι πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των Ιταλικών δυνάμεων. Φημολογείται πως Γιουβέντους, Ρόμα και Μίλαν έχουν βολιδοσκοπήσει την περίπτωσή του. Άλλωστε, ο Αργεντινός […]

Ο Πάολο Μαλντίνι ήδη έχει ρίξει δίχτυα για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, με τον ίδιο να έχει έρθει σε επαφή με τη… σύζυγό του, Γουάντα Νάρα.

Ο Μάουρο Ικάρντι, η αλήθεια είναι πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των Ιταλικών δυνάμεων. Φημολογείται πως Γιουβέντους, Ρόμα και Μίλαν έχουν βολιδοσκοπήσει την περίπτωσή του.

Άλλωστε, ο Αργεντινός επιθετικός έχει χάσει τη θέση του στην Παρί από τον Μόιζε Κιν, με τον ίδιο να καλοβλέπει την ιδέα της Ιταλίας.

Η Μίλαν, μέσω του Πάολο Μαλντίνι κάνει ήδη τις πρώτες επαφές για να τον «επαναπατρίσουν». Όμως, όχι με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά με τη… σύζυγό του. Την εντυπωσιακή Γουάντα Νάρα.

Φυσικά, η ίδια είναι και μάνατζέρ του.

Ο Μαλντίνι έχει αναλάβει την «υπόθεση Ικάρντι» και συζητά για το μέλλον του παίκτη.

Ο πρώην παίκτης της Σαμπντόρια πέρυσι πέτυχε 20 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος όμως, έχει λιγότερες συμμετοχές! Με την Παρί, σε 17 ματς πέτυχε 6 γκολ, όμως έχασε τη φανέλα βασικού.

Για να δούμε, η Γουάντα Νάρα θα στείλει στην «Γη της Επαγγελίας» τον άνδρα της, Μάουρο Ικάρντι;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παολο Μαλντινι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ