Η Μίλαν ομολογουμένως έχει πρόβλημα, καθώς δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στην έδρα της, κάθε άλλο… πάει από γκέλα σε γκέλα! Οι Εθνικές ομάδες έδωσαν τη… θέση τους στους συλλόγους, ως προς τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε όλη την Ευρώπη! Πολύ πιθανό λοιπόν, αρκετές ομάδες να παρουσιαστούν με ένα κακό πρόσωπο. Όμως, στην περίπτωση της Μίλαν, […]

Η Μίλαν ομολογουμένως έχει πρόβλημα, καθώς δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στην έδρα της, κάθε άλλο… πάει από γκέλα σε γκέλα!

Οι Εθνικές ομάδες έδωσαν τη… θέση τους στους συλλόγους, ως προς τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε όλη την Ευρώπη!

Πολύ πιθανό λοιπόν, αρκετές ομάδες να παρουσιαστούν με ένα κακό πρόσωπο. Όμως, στην περίπτωση της Μίλαν, συμβαίνει σταθερά. Με το χειρότερο πρόσωπο της Μίλαν να εμφανίζεται… στο «σπίτι» της, το Σαν Σίρο.

Ένα πρόσωπο, το οποίο εκνευρίζει κυρίως τους οπαδούς!

Ειδικά, μέσα στο 2021, η Μίλαν παρουσιάζει ένα κάκιστο πρόσωπο, καθώς μετά το 1-1 επί της Σαμπντόρια, οι «ροσονέρι» μετρούν 6 συνεχόμενες αναμετρήσεις στην έδρα τους, δίχως νίκη! Καλά διαβάσατε! Για όλες τις διοργανώσεις!

Αυτή η επίδοση έχει να συμβεί από το μακρινό 2013 και τον Δεκέμβρη του έτους εκείνου, όταν στον πάγκο ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον ίδιο να είχε απολυθεί τον επόμενο μήνα.

Ο Πιολί, μπορεί να μη διατρέχει ιδιαίτερο κίνδυνο για αποχώρηση, όμως μπορεί να γράψει αρνητικό στατιστικό. Όπως επίσης και να χάσει το εισιτήριο για το Champions League.

Η Μίλαν έχει 60 βαθμούς, εκ των οποίων οι 23 έχουν έρθει από εντός έδρας αναμετρήσεις και οι 37 από εκτός έδρας! Αυτό το -14 μάλιστα, είναι η μεγαλύτερη διαφορά στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πιο απλά, η Μίλαν εντός έδρας είναι η… χειρότερη ομάδα της Ευρώπης!

Όσον αφορά τα γκολ που έχουν επιτευχθεί, τα εντός έδρας γκολ είναι 26 υπέρ και 21 κατά, ενώ εκτός έδρας είναι 28 υπέρ και 13 κατά!

Το «μαξιλαράκι» για Champions League είναι οι 75 βαθμοί!

Η Μίλαν, σίγουρα λειτουργεί καλύτερα μακριά από το «σπίτι» της. Βέβαια, άβυσσος η… εμφάνιση των παικτών της, για να συμβαίνει αυτό. Ο Πιολί μάλιστα, οριοθέτησε το… όριο ώστε ο στόχος του Champions League να επιτευχθεί. Κι αυτός είναι οι 75 βαθμοί!

Στα επόμενα εννιά ματς, τα πέντε είναι εκτός και τα τέσσερα εντός! Όσο κι αν προβληματίσει στο Σαν Σίρο, αν κερδίσει τα εκτός έδρας ματς, καθάρισε!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ