Καυτές έδρες υπάρχουν πολλές. Ένας λαός ωστόσο δείχνει τη δύναμή του σε όλα τα ματς και όχι μόνο στα ντέρμπι. Έξι ευρωπαϊκά γήπεδο σφύζουν από ζωή την τρέχουσα σεζόν.

Καυτές έδρες υπάρχουν πολλές. Ένας λαός ωστόσο δείχνει τη δύναμή του σε όλα τα ματς και όχι μόνο στα ντέρμπι. Έξι ευρωπαϊκά γήπεδα σφύζουν από ζωή την τρέχουσα σεζόν.

Μετράμε περίπου τρεις μήνες δράση. Μετά από μια διετία μάλιστα δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για τον κορονοϊό στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Αυτό ωθεί όλους τους φιλάθλους να συρρεύσουν μαζικά στις έδρες των ομάδων τους και να στηρίξουν την προσπάθεια. Κάποιοι τον κάνουν με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής στη σεζόν 2022/2023.

Σίγουρα το γεγονός πως είναι ακόμα… καλοκαίρι και οι ομάδες του πηγαίνουν καλά, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο. Μερικά από τα γήπεδα όμως που βρίσκονται στη λίστα με την μεγαλύτερη προσέλευση για φέτος, δεν επηρεάζονται από καμία αρνητική συνθήκη.

Γήπεδα όπως το Allianz Arena και το Ολντ Τράφοντ είναι μόνιμα κατάμεστα! Και φυσικά δεν μπορούν να απουσιάζουν από αυτό το ρεκόρ!

Οι έδρες των Μπάγερν και Μαν.Γιουνάιτεντ κατέχουν θέση στην πρώτη εξάδα των γηπέδων με την μεγαλύτερη προσέλευση. Τις άλλες θέσεις κερδίζουν επάξια, το Signal Iduna Park της Ντόρτμουντ, η κοινή έδρα των Μίλαν και Ίντερ (Σαν Σίρο & Μεάτσα) και το Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ