Σε άλλες πολιτείες θα ξαναβρεθούν οι Λιονέλ Μέσι και Λουις Σουάρες, και η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, όπως αποκαλύπτει το Catalunya Ràdio, το δημόσιο ραδιοφωνικό δίκτυο της Καταλονίας Αλλώστε στην πρόσφατη συνέντευξη του ο Λιονέλ Μέσι είχε πει ότι : «Πάντα με ενθουσίαζε να ζήσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, να […]

Σε άλλες πολιτείες θα ξαναβρεθούν οι Λιονέλ Μέσι και Λουις Σουάρες, και η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, όπως αποκαλύπτει το Catalunya Ràdio, το δημόσιο ραδιοφωνικό δίκτυο της Καταλονίας

Αλλώστε στην πρόσφατη συνέντευξη του ο Λιονέλ Μέσι είχε πει ότι :

«Πάντα με ενθουσίαζε να ζήσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, να ζήσω αυτή την εμπειρία. Σήμερα είμαι επικεντρωμένος σε αυτούς τους έξι μήνες, να παλέψω γι’ αυτό που μένει και δεν σκέφτομαι πώς θα τελειώσει η σεζόν γιατί δεν θα ήταν καλό να πω τι θα κάνω. Αλλά δεν το ξέρω ούτως ή άλλως»

Η πολύ δυνατή φιλιά των Μέσι και Σουάρες είναι πολύ γνωστή και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα θελαν πολύ να κάνουν το επόμενο βήμα μαζί και να είναι στην ίδια ομάδα. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τους δίνει αυτήν την ευκαιρία.

Συνέντευξη Μέσι: Αιώνια αγάπη για Μπάρτσα, αλλά για την τηγανίτα τίποτα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα θα αγωνιστεί στην Ιντερ Μαϊάμι και θα πάρει μαζί του και τον Λουίς Σουάρες το 2022 όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέτοχος στην Ιντερ Μαϊάμι είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έχει προσπαθήσει να φέρει στην ομάδα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο γνωστός Άγγλος ποδοσφαιριστής προσπαθεί να φέρει το ποδόσφαιρο στο Μαϊάμι, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει με επιτυχία μέχρι τώρα, και στο πλαίσο αυτό θέλει αν φέρει μεγάλα ονόματα που θα είναι κράχτες για τον κόσμο να έρθει στο ποδόσφαιρο και φυσικά στην Ίντερ Μαιάμι που είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ και φυσικά όχι μόνο του Μπέκαμ. Ο Ντέιβιντ είναι η βιτρίνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ