Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Times», ο παίκτης της Λίβερπουλ, Τζορτζίνο Βαϊνάλντουμ έχει υπογράψει προσύμφωνο, ώστε να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ο Ολλανδός παίκτης των «κόκκινων», Τζορτζίνο Βαϊνάλντουμ έχει ήδη υπογράψει, σύμφωνα με την Κυριακάτικη έκδοση των «Times», με την Μπαρτσελόνα! Θεωρείται σίγουρη η μετακίνησή του στους «μπλαουγκράνα». Βέβαια, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως έπαιξε ρόλο […]

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Times», ο παίκτης της Λίβερπουλ, Τζορτζίνο Βαϊνάλντουμ έχει υπογράψει προσύμφωνο, ώστε να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Ολλανδός παίκτης των «κόκκινων», Τζορτζίνο Βαϊνάλντουμ έχει ήδη υπογράψει, σύμφωνα με την Κυριακάτικη έκδοση των «Times», με την Μπαρτσελόνα!

Θεωρείται σίγουρη η μετακίνησή του στους «μπλαουγκράνα». Βέβαια, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως έπαιξε ρόλο η διοίκηση του Λαπόρτα για την απόφασή του. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έκανε τα πάντα για να επιταχύνει τις διαδικασίες για τη συμφωνία.

Βέβαια, η μετακίνηση αυτή έγινε και με τις «ευλογίες» του Ολλανδού τεχνικού, Ρόναλντ Κούμαν. Με τον παίκτη να θέλει να παίξει αρκετά, υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Ως γνωστόν, το συμβόλαιο του Βαϊνάλντουμ με τη Λίβερπουλ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Συγκεκριμένα τον Ιούνιο…

Με τον ίδιο φυσικά, να συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ