Ο τεχνικός της Παρί πιστεύει ότι μπορεί να ξαναδώσει στον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ την παλιά του καλή αγωνιστική κατάσταση. Μάλιστα σύμφωνα με το «Foot Mercato», οι δυο τους είχαν μιλήσει για την μετακίνηση του στη γαλλική πρωτεύουσα. Αλλά ο Ζοσέ είχε άλλα σχέδια και τους έστειλε όλους κανονικά. Πολλά μεταγραφικά σενάρια ήθελαν τον παίκτης της Τότεναμ, Ντέλε Άλι να […]

Ο τεχνικός της Παρί πιστεύει ότι μπορεί να ξαναδώσει στον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ την παλιά του καλή αγωνιστική κατάσταση. Μάλιστα σύμφωνα με το «Foot Mercato», οι δυο τους είχαν μιλήσει για την μετακίνηση του στη γαλλική πρωτεύουσα. Αλλά ο Ζοσέ είχε άλλα σχέδια και τους έστειλε όλους κανονικά.

Πολλά μεταγραφικά σενάρια ήθελαν τον παίκτης της Τότεναμ, Ντέλε Άλι να αφήνει την ομάδα του Λονδίνου, προκειμένου να μεταβεί στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και λόγω της πανδημίας και έτσι παρέμεινε στον σύλλογο του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως τα «σπιρούνια», χρειάζονται όσο τίποτα τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είχα μία καλή συζήτηση μαζί του. Βρήκαμε κοινό τόπο. Είναι μία σημαντική σεζόν γι’ αυτόν και για την ομάδα επίσης. Τον χρειαζόμαστε. Περιμένουμε να γυρίσει πίσω στην κανονικότητα και στην ομάδα. Πιστεύω ότι η συζήτηση αυτή ήταν το έξτρα κίνητρο που χρειαζόταν»

Dele Alli: Can Tottenham attacker win back his place in Jose Mourinho's plans? | Football News | Sky Sports

Το μέλλον του διεθνούς με την Εθνική Αγγλίας είναι πλέον ομιχλώδες αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν τον βλέπει ζεστά την φετινή χρονιά, και «Daily Mail» αναφέρει ότι η PSG ξεκινά μια κίνηση για τον Alli που το συμβόλαιο του με την Τότεναμ λήγει το 2024. 

Η γνώμη των Γάλλων πρωταθλητών ήταν «εξαιρετική από καιρό» για τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ και η ιδέα της απόκτησης του Άγγλου ποδοσφαιριστή. Το καλοκαίρι ο Άλι προσφέρθηκε αρχικά στη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για τους Γκάρεθ Μπέιλ και Σέρχιο Ρεγκιλόν.

Η Παρί είχε κάνει την κίνηση της στις μεταγραφές του καλοκαιριού για να πάρει τον Άλι,αλλά η Τότεναμ δεν δέχτηκε την πρόταση της κρίνοντας την πολύ χαμηλή.,  Για την ιστορία η πρόταση των Γάλλων ανερχόταν περίπου στα 2.5 εκατ. ευρώ.

Ο Ντέλε Άλι έδειχνε ότι θέλει να φύγει από την Τότεναμ αλλά και από την Πρέμιερ Λιγκ γενικότερα, πιστεύοντας ότι σε ένα άλλο πρωτάθλημα μπορεί να κάνει restert στην καριέρα του. Τη φετινή σεζόν έχει πολύ λίγα λεπτά συμμετοχής στην Premier League.

Αλλά ο Πορτογάλος, έκανε την κίνηση του και ξαφνικά στάζει μέλι για τον ποδοσφαιριστή του.

Είσαι εσύ ένας Ζοσέ….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ