Τρομερή πάσα από τον Κέβιν Ντε Μπρούιν, στην αναμέτρηση της Σίτι επί της Λέστερ για τη νίκη των «Πολιτών» (2-0). Σίγουρα, ένας παίκτης εκ των κορυφαίων και ποιοτικότερων στην Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Κέβιν Ντε Μπρούιν. Και μιλάμε για μια ομάδα, στην οποία υπάρχουν αρκετές ποιοτικές μονάδες! Ο Βέλγος φορ όμως είναι ένας εκ των […]

Τρομερή πάσα από τον Κέβιν Ντε Μπρούιν, στην αναμέτρηση της Σίτι επί της Λέστερ για τη νίκη των «Πολιτών» (2-0).

Σίγουρα, ένας παίκτης εκ των κορυφαίων και ποιοτικότερων στην Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Κέβιν Ντε Μπρούιν. Και μιλάμε για μια ομάδα, στην οποία υπάρχουν αρκετές ποιοτικές μονάδες!

Ο Βέλγος φορ όμως είναι ένας εκ των κορυφαίων, καθώς έχει τρομερή ικανότητα να διασπάει τις άμυνες των αντιπάλων ομάδων. Είτε με τις κάθετες τροφοδοτήσεις, ή διεισδύσεις, είτε με σέντρες. Με αυτόν τον τρόπο κάνει… τρισευτυχισμένους τους συμπαίκτες του.

Κάτι τέτοιο έκανε και στην αναμέτρηση επί της Λέστερ (2-0). Μάλιστα, ο Ντε Μπρούιν έκανε την… πάσα της χρονιάς. Από τα πόδια του ξεκίνησε το δεύτερο τέρμα των «Πολιτών». Σε μια αμυντική γραμμή 5 ατόμων, κατάφερε με μια μπαλιά «λέιζερ» να τη διασπάσει.

Φέτος, στην Premier League έχει 11 ασίστ και 16 σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ