Το μεγάλο ντέρμπι στο Μάντσεστερ τράβηξε όλα τα βλέμματα και αποζημίωσε όσους το παρακολούθησαν.

Το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλήθηκε να υπερβεί η Μάντσεστερ Σίτι, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

Το μεγάλο ντέρμπι στο Μάντσεστερ τράβηξε όλα τα βλέμματα και αποζημίωσε όσους το παρακολούθησαν.

Με γκολ από νωρίς ο αγώνας και αυτό βοήθησε να δούμε ένα ανοιχτό αγώνα με γκολ και αρκετές φάσεις στις εστίες των ομάδων.

Μόλις στο 6′ ο Bernardo Silva βρήκε τον Kevin De Bruyne μέσα στην περιοχή, και αυτός με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία ανοίγοντας το σκορ. 1-0.

Στο 22′ ήρθε η απάντηση από την φιλοξενούμενη. Ο Jadon Sancho πήρε μια υπέροχη πάσα και αμέσως χωρίς να χάσει χρόνο έστειλε μια ρουκέτα στην κάτω δεξιά γωνία της εστίας, με την μπάλα να βρίσκει αρχικά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.

Αλλά μόλις τρία λεπτά αργότερα η γηπεδούχος πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Η μπάλα έφτασε στον Kevin De Bruyne μετά από ένα μπέρδεμα στην περιοχή και αυτός από κοντά, δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Στο 68΄πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης η ομάδα του Πεπ κάνοντας το 3-1. Ο Kevin De Bruyne εκτέλεσε κόρνερ, ο Riyad Mahrez βρήκε λίγο χώρο βρισκόμενος στην άκρη της περιοχής και με ένα πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας.

Στα χασομέρια να και το τετράμπαλο. Στο 91′ ο  Riyad Mahrez πετυχάινει 4ο γκολ, και αρχικά ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, αλλά τελικά με την χρήση VAR το γκολ μέτρησε.

Δεν παίζεται εύκολα η φετινή ομάδα του Πεπ. Αντίθετα η Γιουνάιτεντ θα περιμένει με την νέα χρονιά και τον νέο προπονητή για να βάλει τις βάσεις επιστροφής στην κορυφή.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ, Γκρίλις, Φόντεν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Σάντσο, Φερνάντες, Πογκμπά, Ελάνγκα

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Η… τέλεια πάσα από τον Σίλβα για το 1-0 του Ντε Μπρόινε




Φανταστική προσπάθεια του Σάντσο για το 1-1




2-1, ξανά ο Ντε Μπρόινε μετά το φοβερό άδειασμα του Φόντεν στον Λίντελοφ




3-1, Άπιαστο πλασέ στην κίνηση από τον Μάχρεζ




Κάνει το 4-1 ο Μαχρέζ στις καθυστερήσεις




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ