Ο 17χρονος Ματέους Μουσιαλόβσκι, με τα εκπληκτικά του ποσοστά στην τέταρτη κατηγορία Πολωνίας, μετακόμισε στις Ακαδημίες της Λίβερπουλ. Μπορεί αυτές τις μέρες, όλοι να ασχολούνται κυρίως με τις Εθνικές ομάδες, λόγω των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Όμως, οι προπονητές των συλλόγων, ενώ τα προπονητικά κέντρα έχουν… αδειάσει, ασχολούνται με παίκτες των τμημάτων υποδομής. Η […]

Ο 17χρονος Ματέους Μουσιαλόβσκι, με τα εκπληκτικά του ποσοστά στην τέταρτη κατηγορία Πολωνίας, μετακόμισε στις Ακαδημίες της Λίβερπουλ.

Μπορεί αυτές τις μέρες, όλοι να ασχολούνται κυρίως με τις Εθνικές ομάδες, λόγω των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Όμως, οι προπονητές των συλλόγων, ενώ τα προπονητικά κέντρα έχουν… αδειάσει, ασχολούνται με παίκτες των τμημάτων υποδομής.

Η Λίβερπουλ συγκεκριμένα και ο Γιούργκεν Κλοπ είχε τη δυνατότητα να δει την πρόοδο 12 ποδοσφαιριστών της «κόκκινης» Ακαδημίας, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας.

Ένας εξ αυτών είναι ο νεαρός Ματέους Μουσιαλόβσκι. Είναι μόλις 17 ετών, από την Πολωνία και παίζει ως μεσοεπιθετικός. Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι… θετικότατες!

Έχει τρομερή ικανότητα έκρηξης και αρκετή τεχνική στην ντρίμπλα του. Ο νεαρός παίκτης μάλιστα, έχει ως πρότυπο στις κινήσεις του, τον Λιονέλ Μέσι.

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, η Αγγλική ομάδα με αποφασιστικό τρόπο «έκλεισε» τον νεαρό Πολωνό. Ο ίδιος είχε παρουσιάσει τρομερή εικόνα, καθώς με τη φανέλα της UKS SMS Łódź, σε 88 ματς είχε πετύχει 133 τέρματα!

Η Άρσεναλ είχε προσκαλέσει πρώτη τον Μουσιαλόβσκι, στις Ακαδημίες της, όμως οι άνθρωποί της ήταν αναποφάσιστοι για την περίπτωσή του. Η Λίβερπουλ απ’ την πλευρά της, εκμεταλλεύτηκε τις καταστάσεις και έκανε δικό της τον 17χρονο μεσοεπιθετικό.

Και ο ίδιος δε δυσκολεύτηκε καθόλου να εγκλιματιστεί με τη νέα του ομάδα, καθώς σε 16 ματς έχει ήδη 7 γκολ!

Η Λίβερπουλ έχει… πλάνο και όραμα για τον Μουσιαλόβσκι!

Ο Πολωνός δεν προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των «κόκκινων», για να… γεμίσει το ρόστερ και να βγουν οι προπονήσεις. Κάθε άλλο.

Υπάρχει ένα πλάνο για εκείνον και την εξέλιξή του από τη Λίβερπουλ!

Ένα από τα βήματα του πλάνου είναι να συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτές τις ημέρες, μαζί με τους Φαμπίνιο, Άλισον, Κεϊτά, Μίλνερ, Τσάμπερλεϊν, Ντέιβις, Φίλιπς, Ρις και Νέκο Γουίλιαμς, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στο AXA Training Center.

Ο Ματέους Μουσιαλόβσκι έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την καριέρα του, ενώ αν δουλέψει σκληρά, έπονται κι άλλα.

Ο ίδιος αφήνει υποσχέσεις για κάτι καλύτερο, ενώ για την εξέλιξή του εγγυάται και ο θρύλος του Πολωνικού ποδοσφαίρου, Ζμπίγκνιεβ Μπόνιεκ, ο οποίος είχε δηλώσει από το 2016 «Ματέους Μουσιαλόβσκι, να το θυμάστε το όνομα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ