Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς ανέλαβε και επίσημα ως μέτοχος στη Λίβερπουλ! Πλέον είναι επίσημο, καθώς το γνωστοποίησαν οι αρμόδιοι. Η RedBird Capital απέκτησε ένα ποσοστό, λίγο πάνω στο 10% της Fenway Sports Group. Όπως γίνεται αντιληπτό, πλέον ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι μέτοχος της Λίβερπουλ. Η RedBird Capital είναι εταιρεία στην οποία […]

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς ανέλαβε και επίσημα ως μέτοχος στη Λίβερπουλ!

Πλέον είναι επίσημο, καθώς το γνωστοποίησαν οι αρμόδιοι. Η RedBird Capital απέκτησε ένα ποσοστό, λίγο πάνω στο 10% της Fenway Sports Group. Όπως γίνεται αντιληπτό, πλέον ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι μέτοχος της Λίβερπουλ.

Η RedBird Capital είναι εταιρεία στην οποία ηγείται ο σούπερ σταρ των Λέικερς, ο φίλος του και επιχειρησιακός διευθυντής Μάβερικ Κάρτερ, καθώς και ο συνεργάτης τους Πολ Γουότσερ. Αυτοί επένδυσαν στη Fenway Sports Group ένα ποσό της τάξης των 64.000.000 ευρώ!

Αυτό το ποσό αντιστοιχεί περίπου στο 10% της αποτίμησης και τα χρήματα αυτά θα… κλείσουν κάποιες τρύπες των «reds».

Γνωστός… ποδοσφαιρόφιλος ο ΛεΜπρον Τζέιμς!

Ο Τζέιμς δεν είναι άγνωστος στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς χρόνια τώρα τον έχουμε δει να εμφανίζεται σε πολλά γήπεδα, όπως και διάφορα γεγονότα. Μάλιστα, ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στη Λίβερπουλ, πολύ πριν οι μετοχές περάσουν στα χέρια της FGS.

Ξεχωριστά συναισθήματα είχε ο ΛεΜπρον στην πρώτη του συνάντηση με το… Άνφιλντ!

Τα έσοδα που θα μπουν στα ταμεία της Fenway από την εν λόγω επένδυση δε θα πάνε σε… μεταγραφές! Αντιθέτως, τα χρήματα αυτά θα πάνε στα… σπασμένα που άφησε (και συνεχίζει να αφήνει) η πανδημία και οι επιπτώσεις της.

Εκτιμάται πως υπάρχει μια «μαύρη τρύπα» της τάξεως των 140.000.000 λόγω κυρίως των άδειων γηπέδων. Με την κατάσταση να περιμένουν όλοι να χειροτερεύει, καθώς στον επόμενο ισολογισμό θα φανεί (2020-21). Η σεζόν, ως γνωστόν αναμένεται να πάει έτσι, δίχως φιλάθλους στα περισσότερα ματς, ή έστω με ελάχιστους φιλάθλους!

Αυτό σημαίνει πως η Λίβερπουλ δε θα έχει κάποιο κέρδος, ως προς τη μεταγραφική ενίσχυση από αυτά τα χρήματα!

Παρόλα αυτά, η επένδυση του Τζέιμς είναι σημαντική, καθώς μέρος αυτής θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό για να προχωρήσουν τα πλάνα επέκτασης μιας κερκίδας στην ιστορική έδρα των «κόκκινων».

Το κόστος εκτιμάται περίπου στα 70.000.000 ευρώ, και το εν λόγω project καθυστέρησε λόγω του κορονοϊού.

Όταν αυτό ολοκληρωθεί, θα αυξήσει τη συνολική χωρητικότητα του γηπέδου, από 53.000 σε 61.000 θεατές! Σίγουρα, σημαντικά όλα αυτά.

Όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε και συχνότερα τον ΛεΜπρόν με τη φανέλα της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεμπρόν Τζέιμς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ