Είναι γνωστό της πάσης ότι ο Γιούργκεν Κλοπ είναι σε αναζήτηση για την θέση του σέντερ μπακ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, αλλά επίσης και ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και όπως γράφεται φέρνει στο Άνφιλντ ένα ποδοσφαιριστή που του έχει μεγάλη αδυναμία. Μιλάμε για τον Ρενάτο Σάντσες της Λιλ και έχει ζητήσει από την διοίκηση […]

Είναι γνωστό της πάσης ότι ο Γιούργκεν Κλοπ είναι σε αναζήτηση για την θέση του σέντερ μπακ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, αλλά επίσης και ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και όπως γράφεται φέρνει στο Άνφιλντ ένα ποδοσφαιριστή που του έχει μεγάλη αδυναμία. Μιλάμε για τον Ρενάτο Σάντσες της Λιλ και έχει ζητήσει από την διοίκηση των REDS να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο.

Ο Ρενάτο Σάντσες και τα τα χαρακτηριστικά του box-to-box μέσου είναι άκρως ενδιαφέροντα για τον Κλοπ. Επίσης κάνει μια πολύ καλή σεζόν στη Γαλλία με τη Λιλ και θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, μετά την όχι και τόσο καλή παρουσία που είχε στην Μπάγερν.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ρενάτο Σάντσες συνδέεται άμεσα με την πιθανή αποχώρηση του Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ, με τον Ολλανδό χαφ να εξετάζεται από την Μπαρτσελόνα.

Μιλάμε για κόστος 20 εκ ευρώ – που τελικά μπορεί να τα πληρώσει η Μπαρτσελόνα – για να φέρει τον 23χρονο μέσο στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ. Μια μεταγραφή που θα κύσει ακόμα περισσότερο τα χέρια του Γερμανού τεχνικού εν όψει της δύσκολης συνέχειας, για την κατάκτηση των δύο μεγάλων στόχων της χρονιάς.

Η Λίβερπουλ χαμογελάει και η Μπάρτσα κλαίει για τον Κουτίνιο!

Από τον Ουπαμεκανό στον Ακανζί. Plan C υπάρχει;

https://www.youtube.com/watch?v=JzYM8g9Ofi0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λιλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ