Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα στο πρωτάθλημα της Bundesliga, καθώς έφτασε τα 268 γκολ και τη δεύτερη θέση των καλύτερων σκόρερ. Πρόκειται για έναν στράικερ που τιμωρεί κάθε αντίπαλο. Η ποιότητά του είναι δεδομένη και πυροβολεί, πιο γρήγορα κι απ’ τη σκιά του. Ο λόγος για τον Πολωνό επιθετικό της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. […]

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα στο πρωτάθλημα της Bundesliga, καθώς έφτασε τα 268 γκολ και τη δεύτερη θέση των καλύτερων σκόρερ.

Πρόκειται για έναν στράικερ που τιμωρεί κάθε αντίπαλο. Η ποιότητά του είναι δεδομένη και πυροβολεί, πιο γρήγορα κι απ’ τη σκιά του. Ο λόγος για τον Πολωνό επιθετικό της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο ίδιος δε σταματά να πετυχαίνει γκολ στο πρωτάθλημα της Bundesliga. Η Μπάγερν αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Βέρντερ Βρέμης, κερδίζοντάς τη με 1-3. Ο Λεβαντόφσκι σκόραρε και έφτασε τα 268 γκολ.

Με αυτόν τον τρόπο «έπιασε» τον Κλάους Φίσερ στη δεύτερη θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος. Γράφοντας το όνομά του στην ιστορία με… χρυσά γράμματα!

Πλέον, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο, αν θέλει να πιάσει κορυφή. Καθώς εκεί, βρίσκεται ο θρυλικός Γκέραρντ Μίλερ, με 365 τέρματα!

Έχει δρόμο, αλλά όλα να τα περιμένουμε από τον Πολωνό εκτελεστή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ