Το σήμα κατατεθέν του, το νούμερο επτά στη φανέλα, καλείται να αποχωριστεί στη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το νούμερο αυτό τον ακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του (στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει φορέσει και το Νο9 στην πρώτη του χρονιά, διότι το 7 ήταν του Ραούλ), αλλά το έχει στους […]

Το σήμα κατατεθέν του, το νούμερο επτά στη φανέλα, καλείται να αποχωριστεί στη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το νούμερο αυτό τον ακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του (στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει φορέσει και το Νο9 στην πρώτη του χρονιά, διότι το 7 ήταν του Ραούλ), αλλά το έχει στους “κόκκινους διαβόλους” ο Έντινσον Καβάνι και η μοναδική περίπτωση που επιτρέπεται να γίνει αλλαγή στο νούμερο. Βάσει κανόνων της Premier League, είναι μόνο εάν ο παίκτης αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ουρουγουανός φορ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Επομένως δεν είναι ορατό το σενάριο αποχώρησής του από την Γιουνάιτεντ. Συνεπώς, θα δούμε τον “CR7” με άλλο αριθμό στην φανέλα του. Κάτι που πιθανότατα θα φανεί πρωτόγνωρο σε αρκετούς φανς του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ