Oι θέσεις ορθίων που επιστρέφουν στα αγγλικά γήπεδα! Αρχής γενομένης απο τα προσεχή φιλικά παιχνίδια της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Κόντρα σε Μπιλμπάο και Οσασούνα. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν ότι θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου. Με τις θέσεις ορθίων να έχουν εγκατασταθεί σε δυο διαφορετικά κομμάτια του γηπέδου. Στο πίσω μέρος του Kop θα μπορούν να […]

Oι θέσεις ορθίων που επιστρέφουν στα αγγλικά γήπεδα! Αρχής γενομένης απο τα προσεχή φιλικά παιχνίδια της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Κόντρα σε Μπιλμπάο και Οσασούνα.

Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν ότι θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου. Με τις θέσεις ορθίων να έχουν εγκατασταθεί σε δυο διαφορετικά κομμάτια του γηπέδου.

Στο πίσω μέρος του Kop θα μπορούν να φιλοξενηθούν – όταν πλέον όλα θα είναι έτοιμα και θα υπάρξει επίσημη έγκριση χρήσης θέσεων ορθίων στην Πρέμιερ Λιγκ – περί τους 1.800 οπαδούς, ενώ, θα υπάρξουν άλλες 6.000 θέσεις για όρθιους στο κάτω μέρος του Anfield Road Stand.

Το τελευταίο παιχνίδι με όρθιους στην ιστορική έδρα της Λίβερπουλ – και στα αγγλικά γήπεδα εκείνη τη χρονιά – ήταν τον Απρίλη (30/4) του ’94, με τους «κόκκινους» να γνωρίζουν ήττα με σκορ 1-0 από τη Νόριτς, με γκολ του Τζέρεμι Γκος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ