Μαύρα φίδια έχουν ζώσει τον Ζινεντίν Ζιντάν με τον Καρίμ Μπενζεμά να προστίθεται στους πολλούς τραυματισμούς της Βασίλισσας, και τα σχέδια του για τους επόμενους αγώνες είναι στον αέρα. Ο Καρίμ Μπενζεμά ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και δεν προπονήθηκε για να προφυλαχθεί. Η ατυχία δεν αφήνει σε ησυχία την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τους Σέρχιο Ράμος, Ντάνι Καρβαχάλ και Εντέν […]

Μαύρα φίδια έχουν ζώσει τον Ζινεντίν Ζιντάν με τον Καρίμ Μπενζεμά να προστίθεται στους πολλούς τραυματισμούς της Βασίλισσας, και τα σχέδια του για τους επόμενους αγώνες είναι στον αέρα. Ο Καρίμ Μπενζεμά ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και δεν προπονήθηκε για να προφυλαχθεί.

Η ατυχία δεν αφήνει σε ησυχία την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τους Σέρχιο Ράμος, Ντάνι Καρβαχάλ και Εντέν Αζάρ, ο Ζινεντίν Ζιντάν χάνει έναν ακόμα παίκτη – κλειδί, όπως είναι ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός, πρώτος σκόρερ της ομάδας, υποφέρει από ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, χάνει σίγουρα το ματς πρωταθλήματος με την Βαγιαδολίδ (Σάββατο 20/2, 22:00, Cosmote Sport 2 HD) και «τρέχει» μήπως προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Αταλάντα για τους «16» του Champions League (Τετάρτη 24/2, 22:00).

Ο Γάλλος επιθετικός δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω ενοχλήσεων και πιθανότατα ο Ζινεντίν Ζιντάν θα προτιμήσει να τον προφυλάξει, καθώς ακολουθεί την Τετάρτη (24/2) ο πρώτος αγώνας με την Αταλάντα, για τη φάση των «16» του Champions League.

Αυτά, μάλιστα, δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα του Γάλλου προπονητή της Βασίλισσας, ο οποίος δεν υπολογίζει ακόμα τους Άλβαρο Οδριοθόλα, Μαρσέλο, Έντερ Μιλιτάο και Φεδερίκο Βαλβέρδε.

Το Νοσοκομείο της Μαδρίτης….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ