Οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ αναμένεται να ζητήσουν από τη Διοίκηση της ομάδας να μην λάβουν το πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κι υπάρχει λόγος. Από το μακρινό 2010 περιμένει αυτήν τη στιγμή η ομάδα της Ιταλίας. Και φυσικά, όταν έρθει η ώρα εκείνη, τότε θα το πανηγυρίσουν όσο γίνεται περισσότερο. Αναφερόμαστε στην Ίντερ και […]

Οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ αναμένεται να ζητήσουν από τη Διοίκηση της ομάδας να μην λάβουν το πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κι υπάρχει λόγος.

Από το μακρινό 2010 περιμένει αυτήν τη στιγμή η ομάδα της Ιταλίας. Και φυσικά, όταν έρθει η ώρα εκείνη, τότε θα το πανηγυρίσουν όσο γίνεται περισσότερο. Αναφερόμαστε στην Ίντερ και τη στιγμή που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια στη Serie A. Η γιορτή θα γίνει ακόμη και σε… άδειο γήπεδο!

Όμως, το οξύμωρο στην υπόθεση τίτλος, είναι πως οι παίκτες της ομάδας θέλουν να μείνουν με… άδειες τσέπες. Και σίγουρα, αυτή η νοοτροπία-κίνηση, δεν είναι συνήθης. Βέβαια, δεν πεινάνε τα παιδιά, όμως και πάλι είναι αξιοθαύμαστο εκ μέρους τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία, αναφέρεται πως οι Νερατζούρι θα ζητήσουν από τη Διοίκηση να μη λάβουν το πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι για να βοηθήσουν οικονομικά το κλαμπ. Άλλωστε, καθ’ όλη τη σεζόν έβαλαν όσο μπορούσαν πλάτη.

Εκείνοι πρώτοι απ’ όλους γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κλαμπ. Προσπαθώντας με τη σειρά τους να βοηθήσουν. Σίγουρα, πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση εκ μέρους τους. Καθώς δε μιλάμε για ένα μικρό ποσό, κάθε άλλο. Αλλά, κι όμως θα το αρνηθούν!

Θα είναι ένα ιδανικό φινάλε σε μια σεζόν, στην οποία έμειναν απλήρωτοι για μήνες. Η Διοίκηση τους χρωστάει ακόμη και μισθούς από πέρυσι, παρόλα αυτά δεν επηρεάστηκαν απ’ όλα αυτά και θα έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ