Το εν λόγω αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη συνέχεια των αποτυχιών στο Σούπερ Καπ, στο Κύπελλο και φυσικά στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι Μαδριλένοι είναι στο -7 από την Ατλέτικο στο πρωτάθλημα και με δύο ματς περισσότερα. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι αστοχίες αυτές έχουν φουντώσει τη γκρίνια για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος βλέπει τη δουλειά […]

Το εν λόγω αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη συνέχεια των αποτυχιών στο Σούπερ Καπ, στο Κύπελλο και φυσικά στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι Μαδριλένοι είναι στο -7 από την Ατλέτικο στο πρωτάθλημα και με δύο ματς περισσότερα. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι αστοχίες αυτές έχουν φουντώσει τη γκρίνια για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος βλέπει τη δουλειά του να αμφισβητείται εντόνως.

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο είναι ένας από τους βασικούς στόχους της «βασίλισσας» για να πάρει τη θέση του Γάλλου προπονητή.

Υπάρχει πλέον μόνο ένας στόχος μπροστά της,  το Champions League, αλλά με την εικόνα των «μπλάνκος» πάντως να μην επιτρέπει να υπάρχει τεράστια αισιοδοξία. Ήδη έχουν υπάρξει και τα πρώτα δημοσιεύματα αναφορικά με τις πιθανότητες για την αντικατάσταση του Γάλλου.

Εικόνα

Ρεάλ – Λεβάντε 1 – 2

Ένα ακόμη βήμα για την… απώλεια του τίτλου της La Liga έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης που ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λεβάντε με 2-1. Οι Μαδριλένοι επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά ότι έχουν χάσει την αύρα του πρωταθλητή κι ότι χρειάζονται ανανέωση καθώς σε ένα ακόμη παιχνίδι με μια μικρομεσαία ομάδα δεινοπάθησαν γνωρίζοντας την τέταρτη εφετινή ήττα τους στο πρωτάθλημα και την όγδοη βαθμολογική απώλεια σε σύνολο 20 αγωνιστικών. 

Παρ’ όλα αυτά οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Κρόος να εξαιρετικά για τον Ασένσιο που δεν αστόχησε σε τετ α τετ για το 1-0. Στο 32′ όμως η Λεβάντε έφερε το ματς στα ίσα. Ο Μιραμόν έβγαλε τη σέντρα και ο Μοράλες με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Κουρτουά για το 1-1.

Η Λεβάντε κέρδισε πέναλτι στο 62′ για μαρκάρισμα του Βινίσιους στον Μιραμόβα αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε την εκτέλεση του Ρόγερ που 16 λεπτά αργότερα πήρε την εκδίκησή του. Συγκεκριμένα στο 78′ ο Μπάρντι έδωσε στον Ρόγερ που με ωραίο κοντρόλ και τελείωμα έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε αφού η Ρεάλ αγωνιζόμενη και με παίκτη λιγότερο δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

https://twitter.com/Fastgoal2/status/1355563287015010305

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ