Η ομάδα του Μουρίνιο σταμάτησε το αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις που είχε για 11 αγώνες στην ήττα του ‘Ανφιλντ, αλλά στο καπάκι και δεύτερη εντός εντός από την Λέστερ. Και αν από την Λίβερπουλ έγινε με οριακό τρόπο, σήμερα με την Λέστερ δεν έβγαλε τα στοιχεία που είχαμε δει στα περισσότερα παιχνίδια […]

Η ομάδα του Μουρίνιο σταμάτησε το αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις που είχε για 11 αγώνες στην ήττα του ‘Ανφιλντ, αλλά στο καπάκι και δεύτερη εντός εντός από την Λέστερ.

Και αν από την Λίβερπουλ έγινε με οριακό τρόπο, σήμερα με την Λέστερ δεν έβγαλε τα στοιχεία που είχαμε δει στα περισσότερα παιχνίδια της. Και τώρα με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Μουρίνιο όσον αφορά την υπόθεση τίτλος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, κοντινό πλάνο και υπαίθριες δραστηριότητες

Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει περάσει από την ημέρα που η Τότεναμ «πατούσε» γερά στην κορυφή της Premier League και έκανε όνειρα κατάκτησης…και τώρα κατρακύλησε στην 4η θέση, χάνοντας αρκετό έδαφος στο κυνήγι για την κορυφή.

Η Λέστερ μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την κατοχή και κυκλοφορώντας την μπάλα. Η Τότεναμ από την άλλη είχε έναν περισσότερο παθητικό ρόλο, αλλά και οι δύο ομάδες ήταν προσεκτικές και οι φάσεις ελάχιστες.

Η φάση που έφερε τα πάνω – κάτω έμελλε να συμβεί μετά το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου! Ο Κουτ χρειάστηκε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και μετά το σφύριγμα για τα αποδυτήρια, καθώς το VAR εξέταζε ένα σπρώξιμο του Οριέ μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε την επίμαχη φάση και αποφάσισε να δώσει το πέναλτι για τη Λέστερ το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Βάρντι, γράφοντας στις καθυστερήσεις το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η Τότεναμ δεν μπορούσε να βρει χώρους, δεν έβγαλε αντεπιθέσεις, δεν είχε ιδέες μπροστά και δέχτηκε με αυτογκόλ το 0-2. Στην ακίνδυνη κεφαλιά του Βάρντι, ο Αλντερβαϊρελντ με το γόνατο ξεγέλασε τον Γιορίς και άφησε την ομάδα του με δεύτερη διαδοχική ήττα. Οι αλεπούδες μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού διαχειρίστηκαν το προβάδισμα των δύο γκολ. Μάλιστα, εφόσον τα σπιρούνια είχαν την κατοχή, προσπάθησαν να τρέξουν στην κόντρα για να τελειώσουν το παιχνίδι. Σημείωσαν και ευκαιρίες με τον Βάρντι στο 82′ και τον Τίλεμανς στο 85′. Κάπως έτσι, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πανηγύρισε το διπλό.

https://twitter.com/BillowYussuf89/status/1340691683504218113

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ