Ο Μουρίνιο ετοιμάζει να ενισχύσει την ομάδα του στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Η Τότεναμ έκανε ήδη επαφή με τον μάνατζερ του αμυντικού της  Φιορεντίνα, Νίκολα Μιλένκοβιτς, για να κάνει πρόταση τον Ιανουάριο, μια μεταγραφή που θα κοστίσει περίπου 23 εκ λίρες. Ο Μιλένκοβιτς αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της Τότεναμ, ο οποίος θεωρεί πως […]

Ο Μουρίνιο ετοιμάζει να ενισχύσει την ομάδα του στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Η Τότεναμ έκανε ήδη επαφή με τον μάνατζερ του αμυντικού της  Φιορεντίνα, Νίκολα Μιλένκοβιτς, για να κάνει πρόταση τον Ιανουάριο, μια μεταγραφή που θα κοστίσει περίπου 23 εκ λίρες.

Ο Μιλένκοβιτς αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της Τότεναμ, ο οποίος θεωρεί πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός των «βιόλα» είναι ο κατάλληλος παίκτης για να λύσει τα προβλήματα στην άμυνα της ομάδας.

Υποστηρίζεται ότι οι απαιτήσεις της Φιορεντίνα δεν έχουν μειωθεί από περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ (23 εκατομμύρια £), πράγμα που σημαίνει ότι μια μεταγραφή τον Ιανουάριο δεν θα είναι και φθηνή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει επίσης να υπογράψει τον Μίλενκοβιτς και φέρεται να έχει κάνει «επαναλαμβανόμενη» επαφές με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Φάλι Ραμάντανι, για να προσπαθήσει να κερδίσει την θετική απάντηση του παίχτη. 

Το καλοκαίρι ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Μίλαν και έντονο ενδιαφέρον είχε δείξει και η Νάπολι. 

Η Τότεναμ του Μουρίνιο θέλει να προσθέσει ένα νέο κεντρικο αμυντικό τον Ιανουάριο παρά την μεταγραφή του Τζο Ρόντον της Σουόνσι τον Οκτώβριο, η οποία εκμεταλλεύτηκε και το έξτρα παράθυρο για μεταγραφές παικτών από την Τσάμπιονσιπ.

Nikola Milenkovic to Man Utd: Who is the €50m-rated Fiorentina defender scouted by Solskjaer's side? | Goal.com

Αυτό σημαίνει ότι ο Μουρίνιο θέλει να πουλήσει τον Ντέιβινσον Σάντσεζ, με τον Κολομβιανό να είναι για πώληση στις επόμενες εβδομάδες. Αν οι Σπερς μπορέσουν  να βρουν αγοραστή για τον Σάντσεζ, τότε ο Μίλενκοβιτς θα είναι ο βασικός στόχος για να ενισχύσει την έμυνα του ο Μουρίνιο για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Μίλενκοβιτς έχει τεράστια σωματικά προσόντα με ύψος 1,95, και μπορεί να είναι αμυντικός, αλλά έχει και δημιουργική παρουσία στο παιχνίδι των Βιόλα με δύο γκολ και μια ασίστ σε 13 παιχνίδια της Serie A.

Ο Σέρβος μπορεί επίσης να παίξει αμέσως, προσθέτοντας περισσότερη ευελιξία στην πίσω γραμμή των Σπερς κάτι που το έχει ανάγκη η ομάδα της Τότεναμ που σε κάποιες περιπτώσεις έβγαλε αργοπορημένη αντίσδραση

Η ομάδα του Μουρίνιο σταμάτησε το αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις που είχε για 11 αγώνες στην ήττα του ‘Ανφιλντ, αλλά στο καπάκι και δεύτερη εντός εντός από την Λέστερ. Και αν από την Λίβερπουλ έγινε με οριακό τρόπο, σήμερα με την Λέστερ δεν έβγαλε τα στοιχεία που είχαμε δει στα περισσότερα παιχνίδια της. Και τώρα με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Μουρίνιο όσον αφορά την υπόθεση τίτλος.

Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει περάσει από την ημέρα που η Τότεναμ «πατούσε» γερά στην κορυφή της Premier League και έκανε όνειρα κατάκτησης…και τώρα κατρακύλησε στην 4η θέση, χάνοντας αρκετό έδαφος στο κυνήγι για την κορυφή.

Μια μεταγραφική ενίσχυση είναι απαραίτητη για την ομάδα των Σπερς, που χρειάζονται μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ