Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο Μέσι δεν είναι όπως παλιά στην Μπαρτσελόνα. Σαν να βρίσκεται πνευματικά αλλού. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί να πάει όπου θέλει. Αν θέλει. Αλλά η Σίτι του έχει έτοιμη πρόταση για να ξεχάσει την Καταλονία και να γίνει κάτοικος στο νησί. Δεκαετές πλάνο συνεργασίας με απολαβές που προκαλούν. Ταράζουν […]

Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο Μέσι δεν είναι όπως παλιά στην Μπαρτσελόνα. Σαν να βρίσκεται πνευματικά αλλού. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί να πάει όπου θέλει. Αν θέλει. Αλλά η Σίτι του έχει έτοιμη πρόταση για να ξεχάσει την Καταλονία και να γίνει κάτοικος στο νησί. Δεκαετές πλάνο συνεργασίας με απολαβές που προκαλούν.

Ταράζουν τα νερά με το δημοσίευμα ΒΟΜΒΑ οι New York Times.

Μπορεί ο Πεπ για τα μάτια του κόσμου να κάνει διπλωματικές δηλώσεις όπως πρόσφατα στο SKYSPORTS του τύπου καλό είναι ο Μέσι να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά…βάζει και στο τέλος το αλλά γιατί ξέρει προφανώς πολύ καλά.

Αλλά οι New York Times με νέο δημοσίευμα και με πολύ κατηγορηματικό τρόπο τονίζουν ότι οι ¨πολίτες” θέλουν να κάνουν το μπαμ το καλοκαίρι με τον Αργεντίνο Σούπερ σταρ. Έχουν έτοιμη μάλιστα την πρόταση που είναι ουσιαστικά ένα δεκαετές πλάνο συνεργασίας. Υπάρχει και η δυνατότητα στους όρους του συμβολαίου του να υπογράψει στην Yokohama Marinos ή την Melbourne City, που επίσης ανήκουν στον όμιλο του  City Football Group.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η εκπρόθεσμη κίνηση του Μέσι να φύγει ως ελεύθερος βάση μια ρήτρας στο συμβόλαιο του, ήταν τελικά η αιτία που παρέμεινε στο Καμπ Νου, κάτι που ομολόγησε και ο ίδιος σε συνέντευξη του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του skysports οι “πολίτες” είναι ‘έτοιμοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να αποχτήσουν από τον Ιανουάριου τον Λιονέλ Μέσι!

Φυσικά όλα γίνονται με την σύμφωνη γνώμη του Αργεντινού σούπερ σταρ και πολλά θα εξαρτηθούν από τις εκλογές του Δεκεμβρίου. Αλλά πως να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή που εδώ και καιρό έχει πάρει την απόφαση του;

Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η ομάδα του Πεπ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μέσι, από την στιγμή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Αργεντίνου άσου. Γνωστός επίσης ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε έμεινε εξαιτίας της ρήτρας και όχι γιατί ήθελε. Κάτι που το δήλωσε ο ίδιος. Το νέο στην υπόθεση είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση τον Ιανουάριο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ