Ο Ντέιβιντ Αλάμπα αφού τα έσπασε με την Μπάγερν για την ανανέωση του θα είναι το “μήλον της έριδος” στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, ή μήπως όχι; Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, και τελευταία στον χορό η Παρί, αλλά με την προσφορά που κάνει στον Αυστριακό ποδοσφαιριστή, θα παίξει μπάλα μόνη της. Σύμφωνα με τα […]

Ο Ντέιβιντ Αλάμπα αφού τα έσπασε με την Μπάγερν για την ανανέωση του θα είναι το “μήλον της έριδος” στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, ή μήπως όχι;

Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, και τελευταία στον χορό η Παρί, αλλά με την προσφορά που κάνει στον Αυστριακό ποδοσφαιριστή, θα παίξει μπάλα μόνη της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Γαλλίδα πρωταθλήτρια έκανε μια εξωπραγματική πρόταση στον Αλάμπα που πολύ δύσκολα να αρνηθεί ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν. Πιο συγκεκριμένα του προσφέρει 20 εκ ετησίως και άντε τώρα να αρνηθεί τέτοια προσφορά. Αλλά και από την άλλη πολύ δύσκολο να βρεθεί άλλη ομάδα να κάνει τέτοια προσφορά. Θα παίξει μπάλα μόνη της η Παρί Σεν Ζερμέν, και νομίζουμε ότι σύντομα θα δούμε κάτοικο Παρισιού τον Ντέιβιντ.

Bundesliga | Bayern Munich's David Alaba: "Hansi Flick has a way of leading the team that I've never seen before"

Τα πήραν στο κρανίο στην Μπάγερν με τις τρελές απαιτήσεις και τα καπρίτσια του Αλάμπα, και αποφάσισαν να τον κρατήσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2021 που λήγει το συμβόλαιο του, και μετά ας πάει, όπου θέλει. Απέσυραν λοιπόν και τυπικά την προσφορά ανανέωσης και πλέον ο ποδοσφαιριστής από την επόμενη σεζόν μπορεί να πάει όπου θέλει ως ελεύθερος και ωραίος που έμεινε. Και από προτάσεις άλλο τίποτα!

Ο Αυστριακός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν τα τελευταία 10 χρόνια, δέχθηκε νέα πρόταση τις τελευταίες μέρες για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, χωρίς ωστόσο οι δύο πλευρές να καταλήγουν τελικά σε συμφωνία. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάινερ, ο Αλάμπα δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση που του κατατέθηκε, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να αποσύρει την προσφορά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ