Εποχές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο ποδόσφαιρο μας χάρισε το θρυλικό τρίο της Μπαρτσελόνα ή MSN όπως το μάθαμε στην πορεία. Η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε τις στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους τους φιλάθλους της. Μπορεί τώρα τα πράγματα να μην πηγαίνουν έτσι όπως εκείνη την εποχή ωστόσο δεν έχουν περάσει και πολλά […]

Εποχές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο ποδόσφαιρο μας χάρισε το θρυλικό τρίο της Μπαρτσελόνα ή MSN όπως το μάθαμε στην πορεία. Η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε τις στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους τους φιλάθλους της. Μπορεί τώρα τα πράγματα να μην πηγαίνουν έτσι όπως εκείνη την εποχή ωστόσο δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε που οι «μπλαουγκράνα» σκορπούσαν τον τρόμο.

Η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε ένα από τα πολλά γκολ που είχε δημιουργήσει η συγκεκριμένη ονειρική τριπλέτα, καθώς σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια, εκείνη η εκπληκτική τριάδα είχε «τρομοκρατήσει» την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2013, ο Νέιμαρ σημείωσε το πρώτο του γκολ για την Μπαρτσελόνα στη Λα Λίγκα, κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Κάμπ Νου και της νίκης με 4-1. Παράλληλα με τον Μέσι και τον Σουάρες, δημιούργησε ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά τρίο στην ιστορία. Στην τριάδα  του MSN, σημείωσε 105 γκολ και έκανε 59 ασίστ πριν από την ένταξή του στο PSG το 2017.

Η αγία τριάδα των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες «έσπασε» κι επίσημα με την αποχώρηση του Ουρουγουανού από την Μπαρτσελόνα. Πλέον, έχει μείνει μόνο ο Αργεντινός για να τραβήξει κουπί στους «μπλαουγκράνα».

Είναι ίσως από τα πιο πολυσυζητημένα «τρίο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αυτό MSN (Μέσι, Σουάρες, Νείμάρ)

Το αχτύπητο MSN έχει σπάσει εδώ και μερικά χρόνια,έγιναν προσπάθειες να… ξανακολλήσει, όμως, το σίγουρο είναι ότι η παρέα, τα πειράγματά τους και η διάθεση που έβγαζαν στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, λείπουν πολύ από την ομάδα…

Η τριπλέτα έκανε πράγματα και θαύματα την τετραετία 2013-2017 στην Μπαρτσελόνα. Οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ ήταν ο φόβος και ο τρόμος με την τριπλέτα που δημιούργησαν και τάραξαν κάθε αντίπαλο των «μπλαουγκράνα» όσα χρόνια συνεργάστηκαν, σαρώνοντας τίτλους. 

Όλοι μαζί πέτυχαν 364 γκολ στο διάστημα αυτό.

Barca Galaxy on Twitter: "You want MSN back ? via @brilliantbusi… "

Η επιθετική τριάδα της Μπαρτσελόνα, Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες αποτελούσε τον εφιάλτη για κάθε αντίπαλο προπονητή και περισσότερο δε για τους αμυντικούς που έπρεπε να τους αντιμετωπίσουν στον αγωνιστικό χώρο. 

Ένα βίντεο που ήρθε στην επιφάνεια στα social media από τη συνύπαρξή τους στη Μπαρτσελόνα και τον χαβαλέ τους σε challehge στην προπόνηση, υπενθυμίζει σε όλους πόσο τρελό παρεάκι ήταν οι MSN και πόσο λείπουν απ’ όλους τους ποδοσφαιρόφιλους…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ