Το Κέντρο Ερευνας, Ιστορίας και Στατιστικής του Ισπανικού Ποδοσφαίρου αφού έλαβε υπόψιν του τίτλους, νίκες, επιδόσεις και ρεκόρ, αποφάνθηκε ότι η ομάδα της Μπαρτσελονα είναι η κορυφαία ομάδα της Ισπανίας για τον 21ο αιώνα. Για την χρονική περίοδο 2001 – 2020 οι ομάδα του του ερευνητικού αυτού κέντρου κατέληξε σε αυτήν την περίοδο. Αλλά θα […]

Το Κέντρο Ερευνας, Ιστορίας και Στατιστικής του Ισπανικού Ποδοσφαίρου αφού έλαβε υπόψιν του τίτλους, νίκες, επιδόσεις και ρεκόρ, αποφάνθηκε ότι η ομάδα της Μπαρτσελονα είναι η κορυφαία ομάδα της Ισπανίας για τον 21ο αιώνα.

Για την χρονική περίοδο 2001 – 2020 οι ομάδα του του ερευνητικού αυτού κέντρου κατέληξε σε αυτήν την περίοδο. Αλλά θα αναρωτηθούμε, πόσο εύκολο είναι να επιλέξεις ανάμεσα στην Μαρτσελόνα που έζησε την καλύτερη πορεία στην ιστορία της, και από την άλλη την Ρεάλ των πέντε Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε επίπεδο τίτλων η Μπαρτσελόνα σε αυτήν την περίοδο έχει κερδίσει 34 και η Ρεάλ 29. Ακολουθούν στην τρίτη θέση Ατλέτικο και Σεβίλλη με 10, στην συνέχεια  με 6 η Βαλένθια, 4 η Λα Κορούνια, 3 η Σαραγόσα,2 η Βιγιαρεάλ και από 1 οι Αθλέτικ, Εσπανιόλ, Μπέτις, Μαγιόρκα, Θέλτα και Μάλαγα.

Αφού λοιπόν έβαλαν κάτω τους τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις, τις νίκες τα ρεκόρ και τις επιδόσεις τους έφτασαν στο πόρισμα ότι η Μπαρτσελόνα είναι η κορυφαία Ισπανική ομάδα.  Τ αποτελέσματα της αξιολόγησης έδωσαν στην ομάδα της Βαρκελώνης 3,465 βαθμούς, στην δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης 3,347 βαθμούς και στην συνέχεια ακολουθούν η Βαλένθια με 2,139, η Σεβίλλη με 1,992, η Βιγιαρεάλ με 1,648, η Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1,405, και μετά η Λα Κορούνια με 1,395.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ