Η Μπάγερν Μονάχου μετά την επικείμενη αποχώρηση του Κινγκσλέι Κομάν, θέλει να καλύψει το κενό του. Ο Γάλλος διεθνής θέλει να συνεχίσει αλλού την καρίέρα του και οι Βαυαροί ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Στο στρατόπεδο των Γερμανών υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι. Ένας όμως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ο λόγος για τον Ραφίνια που αγωνίζεται στη Λιντς. […]

Η Μπάγερν Μονάχου μετά την επικείμενη αποχώρηση του Κινγκσλέι Κομάν, θέλει να καλύψει το κενό του. Ο Γάλλος διεθνής θέλει να συνεχίσει αλλού την καρίέρα του και οι Βαυαροί ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Στο στρατόπεδο των Γερμανών υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι. Ένας όμως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ο λόγος για τον Ραφίνια που αγωνίζεται στη Λιντς. Ο Βραζιλιάνος, αποτελεί βασικό γρανάζι στην ομάδα του Μπιέλσα. Ο 25χρονος έχει ως τώρα με τα «παγώνια» 8 γκολ και 1 ασίστ, στη Premier League. Όταν αποδίδει αυτός, είναι καλή και όλη η ομάδα.

Σύμφωνα, με το «TNT Sports» τις τελευταίες ώρες, η συμφωνία με τη Λιντς για τον Βραζιλιάνο βρίσκεται πολύ κοντά. Όπως αναφέρει οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για 52 εκατομμύρια ευρώ. Μεγάλο το ποσό σίγουρα, αλλά θα μπορόυσε να είναι και μεγαλύτερο βάσει της αγωνιστικής απόδοσης του Βραζιλιάνου. Ο νεαρός εξτρεμ θα ήθελε να πάει σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο καθώς είναι στόχος και η Εθνική Βραζιλίας. Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένας τέτοιος σύλλογος. Ο Γενάρης είναι πολύ κοντά και θα φανεί αν ο Ραφίνια θα φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ