Η Λίβερπουλ πέταξε πόντους στην Πρέμιερ Λιγκ στο Άνφιλντ για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν με την Γουεστ Μπρομ, αλλά συνέχισε να πετάει πόντους όπως σήμερα με την Νιούκαστλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Επιθετικό πρόβλημα παρουσιάζει τελευταία και όπως φαίνεται η απουσία του φορμαρισμένου Ζότα είναι πολύ εμφανής. Αν και είχε τις φάσεις για να […]

Η Λίβερπουλ πέταξε πόντους στην Πρέμιερ Λιγκ στο Άνφιλντ για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν με την Γουεστ Μπρομ, αλλά συνέχισε να πετάει πόντους όπως σήμερα με την Νιούκαστλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Επιθετικό πρόβλημα παρουσιάζει τελευταία και όπως φαίνεται η απουσία του φορμαρισμένου Ζότα είναι πολύ εμφανής.

Αν και είχε τις φάσεις για να πάρει το ματς, η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο και είπε goodbye στο 2020 χάνοντας 4 βαθμούς από ομάδες, θεωρητικά, χαμηλότερης δυναμικότητας. Δύο μεγάλες ευκαιρίες σπατάλησε ο Σαλάχ, τρομερός o keeper της Νιούκαστλ, Ντάρλοου. Αυτό ήταν το πρώτο 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες από τον Μάιο του 1974, ενώ οι Magpies έγιναν η πρώτη ομάδα που κρατά τους Reds στο «μηδέν» από τον Οκτώβριο του 2018 όταν το είχε κάνει η Μάντσεστερ Σίτι. 

Το +3 από τους «κόκκινους διάβολους» και το +4 από τις Λέστερ και Έβερτον που ακολουθούν καθιστούν εντελώς αμφίρροπη τη συνέχεια, μιας και ακολουθεί για τους πρωτοπόρους το πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Σαουθάμπτον, την ώρα που η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άστον Βίλα, η Λέστερ θα παίξει στην έδρα της Νιουκάστλ, ενώ η Έβερτον θα φιλοξενήσει την Γουέστ Χαμ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες άργησαν να πιάσουν ρυθμό. Η Λίβερπουλ είχε μεν την κατοχή του παιχνιδιού, αλλά δυσκολευόταν, τουλάχιστον έως το 30ο λεπτό, να δημιουργήσει ευκαιρίες και να γίνει επικίνδυνη.

Στο 34′ η Λίβερπουλ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Σαλάχ βρήκε απέναντι από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, με τον Ντάρλοου να προβαίνει σε μία σημαντική απόκρουση κρατώντας το μηδέν.

Στο 73ο λεπτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στις 17 Οκτωβρίου.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαζε και στο 81′ η Λίβερπουλ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Μανέ δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά με τον Σαρ να διώχνει την τελευταία στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για να φύγουν με τη νίκη. Ο Ντάρλοου έδιωξε εντυπωσιακά μία κεφαλιά του Φιρμίνο, ενώ στη συνέχεια ο Σαλάχ δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ