Με την νίκη 2-1 η Λίβερπουλ άφησε δεύτερη την Τότεναμ και μπήκε στην θέση οδηγού στην Premier League μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής. Την κατοχή της μπάλας οι γηπεδούχοι αλλά πολύ επικίνδυνη στην κόντρα η ομάδα του Μουρίνιο. Αλλά με αυτή τους την νίκη οι γηπεδούχοι  συνέχισαν να διευρύνουν ένα μεγάλο ρεκόρ για το αήττητο […]

Με την νίκη 2-1 η Λίβερπουλ άφησε δεύτερη την Τότεναμ και μπήκε στην θέση οδηγού στην Premier League μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής. Την κατοχή της μπάλας οι γηπεδούχοι αλλά πολύ επικίνδυνη στην κόντρα η ομάδα του Μουρίνιο.

Αλλά με αυτή τους την νίκη οι γηπεδούχοι  συνέχισαν να διευρύνουν ένα μεγάλο ρεκόρ για το αήττητο στα εντός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ! Κατάφεραν να διατηρηθούν για 66ο εντός έδρας ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος δίχως ήττα έχουν σπάσει το ρεκόρ της ομάδας του Μπομπ Πέισλι (Φεβρουάριος 1978 – Δεκέμβριος 1980), και συνεχίζουν να ανεβάζουν το τρελό ρεκόρ τους.

Από την άλλη και η ομάδα του Μουρίνιο σταμάτησε το αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις που είχε για 11 αγώνες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Exped Standard harter Chartered Standard FC"

Σε ένα ματς που ήταν απόλυτα μοιρασμένο σε όλη τη διάρκεια του, οι «κόκκινοι» χτύπησαν με τον Φιρμίνιο στην εκπνοή, πήραν τη νίκη με 2-1 και απολαμβάνουν πλέον τη μοναξιά της κορυφής στην Premier League.

Με το buzzer beater του Βραζιλιάνου, ο Κλοπ συνέχισε την παράδοση απέναντι στον Μουρίνιο, αφού δεν έχει χάσει ποτέ από τον Special One σε όλες τις διοργανώσεις και με τη νίκη ουσίας και γοήτρου η πρωταθλήτρια πάτησε κορυφή και έδειξε ότι και φέτος είναι το αφεντικό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "AIA AIA ΑΙΑ"

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κλοπ κυριάρχησε σε απόλυτο βαθμό.

Στο 26ο λεπτό η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε μπροστά στο σκορ. Έπειτα από προσπάθεια του Τζόουνς μέσα στην περιοχή που κόπηκε, ο Σαλάχ πήρε την κατοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε Αλντερβάιρελντ και Ντάιερ για να καταλήξει στα δίχτυα.

Η Τότεναμ έφυγε στην κόντρα, ο Λο Σέλσο έψαξε τον Σον που καλυπτόταν οριακά, μπήκε στην περιοχή απέναντι από τον Άλισον και πλάσαρε για το 1-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Τότεναμ έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ολική επαναφορά, όταν στο 46’ ο Μπερντβάιν υπό την πίεση του Αρνολντ δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο 63ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπερχβάιν βρέθηκε μόνος του έπειτα από κεφαλιά – ασίστ του Σον, πλάσαρε τον Άλισον, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 73’ Σαλάχ και Μανέ έκρυψαν την μπάλα στη μεγαλύτερη φάση της Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σενεγαλέζο να εκτελεί από κοντά και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο φινάλε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πήρε την κεφαλιά έπειτα από την την εκτέλεση κόρνερ του Ρόμπερτσον και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λιορίς γράφοντας το τελικό 2-1.

https://www.youtube.com/watch?v=tD64s5Q1vK0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ