Η Λίβερπουλ πέταξε πόντους στην Πρέμιερ Λιγκ στο Άνφιλντ για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν … Ο Σαμ Αλαρντάις απέφυγε την ήττα στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του στο Anfield. Πλέον Έβερτον και Λέστερ είναι 3 και 4 βαθμούς πίσω από τους πρωταθλητές, ενώ η Γιουνάιτεντ με παιχνίδι λιγότερο βρίσκεται στο -5 και ακολουθεί η Σίτι […]

Η Λίβερπουλ πέταξε πόντους στην Πρέμιερ Λιγκ στο Άνφιλντ για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν … Ο Σαμ Αλαρντάις απέφυγε την ήττα στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του στο Anfield. Πλέον Έβερτον και Λέστερ είναι 3 και 4 βαθμούς πίσω από τους πρωταθλητές, ενώ η Γιουνάιτεντ με παιχνίδι λιγότερο βρίσκεται στο -5 και ακολουθεί η Σίτι (-6). 

Τουλάχιστον οι γηπεδούχοι  συνέχισαν να διευρύνουν ένα μεγάλο ρεκόρ για το αήττητο στα εντός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ! Κατάφεραν να διατηρηθούν για 67ο εντός έδρας ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος δίχως ήττα έχουν σπάσει το ρεκόρ της ομάδας του Μπομπ Πέισλι (Φεβρουάριος 1978 – Δεκέμβριος 1980), και συνεχίζουν να ανεβάζουν το τρελό ρεκόρ τους.

Από την άλλη η Λίβερπουλ σήμερα είχε 17 τελικές, 78% κατοχή και φάνηκε πως θα έχει ένα εύκολο βράδυ κόντρα στην 19η Γουέστ Μπρομ όταν ο Μανέ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την ομάδα του Κλοπ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Expedo Chartered Standard 6 9 10"

Λίγες μέρες πριν η Γουέστ Μπρομ έφυγε με βαθμό από το «Etihad» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά η Λίβερπουλ δεν πήρε το μήνυμα. Ούτε ότι ο Σαμ Αλαρντάις ήταν αήττητος στις προηγούμενες τρεις επισκέψεις του. Μετράει 4 πλέον. 

Σε ένα ματς που ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Κλοπ και μάλιστα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ πολύ ωρίς τελικά στράβωσε και χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία να ξεφύγει από τους αντιπάλους της.

Στο 12′ ο Μανέ άνοιξε το σκορ με σουτ ύστερα από μπαλιά του Ματίπ, έφτασε τα 69 γκολ με τη Λίβερπουλ και ισοφάρισε τον Σουάρες στην πέμπτη θέση των σκόρερ του συλλόγου. Μανέ και Σαλάχ είχαν στη συνέχεια ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς αλλά δεν το έκαναν με αποτέλεσμα να έρθει η τιμωρία.

Στο 82′ μετά από κόρνερ ο Αγιαγί με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τη Γουέστ Μπρομ. Στις καθυστερήσεις ο Φιρμίνο έφτασε μια ανάσα από το 2-1 αλλά ο Τζόνστον έβγαλε εντυπωσιακά την κεφαλιά του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ