Επιστροφή στις νίκες για την Λίβερπουλ που μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε μέσα στο σπίτι της Τότεναμ και παρέμεινε ζωντάνη στην κούρσα του τίτλου, αλλά ψαλίδισε αρκετά τις ελπίδες της ομάδας του Μουρίνιο. Έπειτα από πέντε σερί ματς δίχως νίκη (δεν είχαν κερδίσει το 2021) στην Premier League κι έναν αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας, η Λίβερπουλ επέστρεψε δυναμικά […]

Επιστροφή στις νίκες για την Λίβερπουλ που μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε μέσα στο σπίτι της Τότεναμ και παρέμεινε ζωντάνη στην κούρσα του τίτλου, αλλά ψαλίδισε αρκετά τις ελπίδες της ομάδας του Μουρίνιο.

Έπειτα από πέντε σερί ματς δίχως νίκη (δεν είχαν κερδίσει το 2021) στην Premier League κι έναν αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας, η Λίβερπουλ επέστρεψε δυναμικά επικρατώντας 3-1 στην έδρα της Τότεναμ

Τότεναμ – Λίβερπουλ 1 – 3

Σε ένα τρομερό ματς, οι Reds επικράτησαν με 3-1 της Τότεναμ στο «Hotspur Stadium» για την 20ή αγωνιστική της Premier League και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2021.

Οι Κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ, θύμισαν την παλιά καλή πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, στέλνοντας μήνυμα πως δεν παρατάνε τη μάχη για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους καθώς όχι μόνο κυριάρχησαν στο ντέρμπι με επιβλητική εμφάνιση, αλλά μείωσαν τη διαφορά και στους τέσσερις βαθμούς από την προπορευόμενη Μάντσεστερ Σίτι (έχει ματς λιγότερο) και στους τρεις από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ.

Εικόνα

Το παιχνίδι άρχισε δυναμικά με τον Μανέ να αστοχεί σε μοναδική ευκαιρία στο 2′ και τον Σον να ευστοχεί στο επόμενο λεπτό (3′). Ωστόσο το γκολ που πέτυχε ο Νοτιοκορεάτης ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από το τσεκ στο VAR. Η Λίβερπουλ απείλησε ξανά με τον Μανέ στο 24′ αλλά ο Γιορίς απέκρουσε εκπληκτικά με το ένα χέρι, όπως έκανε και στο 42′ και πάλι σε σουτ του Σενεγαλέζου που είχε 0/3 ευκαιρίες. 

Τελικά η Λίβερπουλ βρήκε το γκολ στο 45+4′ με τον Μανέ να δημιουργεί και τον Φιρμίνο να εκτελεί (0-1) σε ένα καθοριστικό σημείο καθώς αμέσως μετά οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Εικόνα

Οσο ιδανικά έκλεισε το ημίχρονο άλλο τόσο ιδανικά άρχισε το δεύτερο 45λεπτο η Λίβερπουλ, που βρήκε δεύτερο γκολ στο 47′ με τον Αλεξάντερ Αρνολντ έπειτα από σουτ του Μανέ και επέμβαση του Γιορίς (0-2).

Η Τότεναμ έβγαλε αντίδραση άμεσα και μείωσε σε 1-2 με καταπληκτικό σουτ του Χόιμπιεργκ έξω από την περιοχή στο 49′. Ομως η Λίβερπουλ ήταν και πάλι… ομάδα και γρήγορα βρήκε και τρίτο γκολ στο 65′ με τον Μανέ, ο οποίος το έψαχνε μανιωδώς. Προηγουμένως, οι Κόκκινοι σκόραραν ένα ακόμη γκολ με τον Σαλάχ, που ακυρώθηκε για χέρι του Φιρμίνο στο ξεκίνημα της φάσης…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ