Πριν τρία χρόνια είχαμε μια μεταγραφή που έκανε ΜΠΑΜ στον ποδοσφαιρικό μας πλανήτη, καθώς η Μπαρτσελόνα δαπάνησε για τον Βραζιλιάνο άσο της Λίβερπουλ 120 εκατομμύρια ευρώ. Βάλτε και κάτι παραπάνω. Τα 20 εκ που θα δώσει η Μπάρτσα στην Λίβερπουλ βάση ενός όρου στην μεταγραφή. Πάνω στην μεγάλη χαρά της η Μπάρτσα που πήρε τον […]

Πριν τρία χρόνια είχαμε μια μεταγραφή που έκανε ΜΠΑΜ στον ποδοσφαιρικό μας πλανήτη, καθώς η Μπαρτσελόνα δαπάνησε για τον Βραζιλιάνο άσο της Λίβερπουλ 120 εκατομμύρια ευρώ. Βάλτε και κάτι παραπάνω. Τα 20 εκ που θα δώσει η Μπάρτσα στην Λίβερπουλ βάση ενός όρου στην μεταγραφή.

Πάνω στην μεγάλη χαρά της η Μπάρτσα που πήρε τον Βραζιλιάνο από την Λίβερπουλ υπέγραφε και υπέγραφε, αλλά τελικά ήρθε ξανά η ώρα της πληρωμής. Ξέρεις τι είναι να έχεις μπει μέσα από μια τεράστια μεταγραφή και να την πληρώνεις ακόμα όταν ψάχνεις τρόπους να ξεφορτωθείς τον ποδοσφαιριστή σου.

Υπάρχει ένα μπόνους στους όρους του συμβολαίου πώλησης που λέει ότι στις 100 εμφανίσεις του Κουτίνιο με την Μπαρτσελόνα, θα εισπράξει η Λίβερπουλ ακόμα 20 εκατομμύρια έξτρα. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στις 89, πράγμα που σημαίνει πως πολύ σύντομα θα τις κάνει 100. Κια το συνολικό κόστος της μεταγραφής να ανεβαίνει στα 140 εκ.

Εκτός και εάν τον πουλήσει τον Ιανουάριο.

Έχει ήδη υπάρξει συνάντηση του Τζοραμπτσιάν με τη διοίκηση των μπλαουγκράνα για να βρει ομάδα για τον πελάτη του, αφού σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Ara», οι Καταλανοί φέρονται να έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν τον Φιλίπε Κουτίνιο τον Γενάρη και αναζητούν αγοραστή. “Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Τούσκετς έχει πάρει την απόφαση του και έδωσε εντολή στον αθλητικό διευθυντή, Ραμόν Πλάνες, να βρει ομάδα για να πουληθεί ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, αφού τα οικονομικά της ομάδας είναι σε πολύ οριακή κατάσταση.

Μετά τον δανεισμό του στην Μπάγερν που δεν πήγε όπως θα περίμενε, το καλοκαίρι Άρσεναλ, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν προσέγγισαν τον μάνατζερ του, Κία Τζοραμπτσιάν, αλλά ο βραζιλιάνος άσος ήθελε να μείνει στο «Καμπ Νου» και να διεκδικήσει την καθιέρωση στη βασική ενδεκάδα, ελπίζοντας πως ο νέος τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, θα του δώσει ευκαιρίες. 

Και ο Κούμαν του έδωσε τις ευκαιρίες που έπρεπε, αλλά ο Κουτίνιο δεν κατάφερε να πείσει τον Ολλανδό ότι μπορεί να έχει θέση στην βασική ομάδα. 

Ο Βραζιλιάνος διεθνής έχει χάσει αρκετούς αγώνες από διάφορους τραυματισμούς και δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενο ούτε στη δεύτερη θητεία του και ο συνολικός απολογισμός του είναι αρκετά φτωχός με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 11 εμφανίσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ