Το απόλυτο ρεκόρ σερί νικών της Premier League ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και το βελτιώνει συνεχώς, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε 3-0 της Τότεναμ στο Έτιχαντ και έφτασε τις 16 διαδοχικές επιτυχίες! Η αρμάδα του Πεπ συνεχίζει την επέλαση της. Όταν οι υπόλοιπες ομαδες έμειναν από βενζίνη ο Πεπ πάτησε το γκάζι και […]

Το απόλυτο ρεκόρ σερί νικών της Premier League ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και το βελτιώνει συνεχώς, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε 3-0 της Τότεναμ στο Έτιχαντ και έφτασε τις 16 διαδοχικές επιτυχίες! Η αρμάδα του Πεπ συνεχίζει την επέλαση της.

Όταν οι υπόλοιπες ομαδες έμειναν από βενζίνη ο Πεπ πάτησε το γκάζι και έγινε καπνός.

Αλλά ένας ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει από την αρμάδα του Πεπ. Μιλάμε για τον Ιλκάι Γκουντογκάν

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Τότεναμ, έχοντας για ακόμη μία φορά ως απόλυτο πρωταγωνιστική τον Ιλκάι Γκουντογκάν! Ο Γερμανός μέσος ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Ρόντρι άνοιξε το σκορ, πριν ακολουθήσει το ρεσιτάλ που έδωσε στο δεύτερο ημίχρονο, με το οποίο «κλείδωσε» ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» για τη Μάντσεστερ Σίτι.

11 γκολ στα τελευταία 12 παιχνίδια(!), ενώ να αναφέρουμε οτι αποχώρησε στο 69′ με ενοχλήσεις. Mε τα δυο του τέρματα κόντρα στην Τότεναμ έφτασε τα 9 γκολ στην Premier League από την αρχή του έτους, έχοντας περισσότερα τέρματα στο 2021 από 13 ομάδες της κατηγορίας! 

Ο Πεπ μόνο καλά λόγια είχε για τον ποδοσφαιριστή του:

«Είπα πολλές φορές ότι μπορούσε να παίξει ως επιθετικός, σαν ψεύτικο εννιάρι, και οι άνθρωποι γέλασαν… Επειδή δεν το είχε ξανακάνει. Αλλά έχει την αίσθηση του γκολ. Σήμερα (σ.σ. με την Τότεναμ) κέρδισε ένα καθαρό πέναλτι και μετά είχε την ποιότητα να σκοράρει και τα δύο γκολ. Έχει τον ρυθμό για να φτάσει εκεί. Είναι τόσο καλός σε αυτές τις στιγμές. Κέρδισε το βραβείο για τον παίκτη του μήνα. Αν συνεχίσει να παίζει έτσι τον Φεβρουάριο, θα το κερδίσει ξανά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ