Ο Γιούργκεν Κλοπ δε θορυβήθηκε ιδιαίτερα από τον εκνευρισμό του Αιγύπτιου φορ, Μοχάμεντ Σαλάχ.   Η Λίβερπουλ ηττήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά εντός έδρας, με τον Σαλάχ, κατά την αντικατάστασή του να δείχνει εμφανώς απογοητευμένος, αλλά και εκνευρισμένος. Ο λόγος, μα φυσικά το ότι αντικαταστάθηκε από τον Γερμανό προπονητή του, λίγο μετά το 60’ της […]

Ο Γιούργκεν Κλοπ δε θορυβήθηκε ιδιαίτερα από τον εκνευρισμό του Αιγύπτιου φορ, Μοχάμεντ Σαλάχ.  

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά εντός έδρας, με τον Σαλάχ, κατά την αντικατάστασή του να δείχνει εμφανώς απογοητευμένος, αλλά και εκνευρισμένος.

Ο λόγος, μα φυσικά το ότι αντικαταστάθηκε από τον Γερμανό προπονητή του, λίγο μετά το 60’ της αναμέτρησης επί της Τσέλσι στο «Άνφιλντ».

Όμως, μετά την αναμέτρηση, ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε τις απαντήσεις του, σχετικά με το γεγονός αυτό.

Δείτε τα όσα είπε:

«Κατάλαβα ότι δυσαρεστήθηκε, αλλά τον είδα να μην έχει ενέργεια και δεν ήθελα να ρισκάρω μαζί του.

Θα μπορούσα να έχω βγάλει είτε τον Μανέ είτε τον Φιρμίνο, αλλά εκείνη τη στιγμή είδα ότι ο Σαλάχ άρχισε να νιώθει την ένταση από τα πολλά ματς που έχει παίξει και δεν ήθελα να ρισκάρω μαζί του.

Είναι όλα καλά, δεν έχω πρόβλημα με την αντίδρασή του. Παίρνω τις αποφάσεις που θεωρώ εκείνη τη στιγμή ότι είναι οι σωστές». 

Video: Mohamed Salah's angry reaction to being substituted against Chelsea  - Anfield Watch

Έξαλλος με τον Κλοπ ο Σαλάχ – Γιατί είχε νευράκια ο Αιγύπτιος; 

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε στο «Άνφιλντ» από την Τσέλσι, έχοντας πέντε σερί εντός έδρας απώλειες, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να τα βάζει… με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η Τσέλσι έφυγε με το «διπλό» από το «Άνφιλντ» (0-1), με τη Λίβερπουλ να έχει θέματα, καθώς αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική εντός έδρας ήττα στην Premier League.

Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τι φταίει; Αρκετά, αλλά ομολογουμένως οι «κόκκινοι» βρίσκονται και σε κακό φεγγάρι, κι αυτό φαίνεται από αρκετά.

Ακόμα κι απ’ τις αντιδράσεις των παικτών εντός αγωνιστικού χώρου. Τρανό παράδειγμα είναι η αντίδραση του Μοχάμεντ Σαλάχ, κατά την αντικατάστασή του από τον προπονητή του στη Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Αιγύπτιος, μπορεί μεν να μη βοήθησε τη Λίβερπουλ στο επιθετικό κομμάτι, με τον Γερμανό τεχνικό να τον αντικαθιστά στο 62’ του ματς. Στη θέση του έριξε στη «μάχη» τον Τσάμπερλεϊν.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο Σαλάχ ήταν αρκετά εκνευρισμένος από την απόφαση του προπονητή του, ενώ αποχωρώντας από το γήπεδο, έδειχνε τη δυσαρέσκειά του.

Λέτε να έχει… χάσει τα αποδυτήρια ο Κλοπ; Πάντως, όσο δεν έρχονται οι νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, ενδεχομένως να δούμε κι άλλα στη συνέχεια.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ