Οι παίκτες της Μπενεβέντο στενοχώρησαν τους οπαδούς της ομάδας τους με τον υποβιβασμό στην Serie B. Ο πρόεδρος, Ορέστε Βιγκορίτο, αποφάσισε να τους τιμωρήσει αναγκάζοντάς τους να κάνουν 12ωρο ταξίδι με πούλμαν. Για την ακρίβεια ο πρόεδρος της ομάδας της Καμπανίας, Ορέστε Βιγκορίτο, έκανε γνωστό πως η αποστολή της Μπενεβέντο δεν θα μεταβεί αεροπορικώς στο […]

Οι παίκτες της Μπενεβέντο στενοχώρησαν τους οπαδούς της ομάδας τους με τον υποβιβασμό στην Serie B. Ο πρόεδρος, Ορέστε Βιγκορίτο, αποφάσισε να τους τιμωρήσει αναγκάζοντάς τους να κάνουν 12ωρο ταξίδι με πούλμαν.

Για την ακρίβεια ο πρόεδρος της ομάδας της Καμπανίας, Ορέστε Βιγκορίτο, έκανε γνωστό πως η αποστολή της Μπενεβέντο δεν θα μεταβεί αεροπορικώς στο Τορίνο.  Για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα το απόγευμα της Κυριακής (22/5) αλλά θα ταξιδέψει οδικώς.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, θα αναγκαστούν να κάνουν 12ωρο ταξίδι μέσα σε πούλμαν, ως τιμωρία για τον υποβιβασμό στην Serie B.

Η απόφαση μάλιστα αυτή δεν προέκυψε τυχαία. Επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από “αίτημα” που είχαν απευθύνει στη διοίκηση οι οργανωμένοι οπαδοί, μέσω ανακοίνωσης, αμέσως μετά τον υποβιβασμό.

“Κυκλοφόρησε το σενάριο πως ίσως κατέβει η ομάδα Νέων στο Τορίνο. Δεν συμφωνούμε. Η ομάδα ταξίδεψε όλο το χρόνο με άνετες πτήσεις τσάρτερ, ευχόμαστε αυτή τη φορά να ταξιδέψει με το ταπεινό πούλμαν του συλλόγου”, ήταν το κρυστάλλινο μήνυμά τους που εισακούστηκε στο ακέραιο από το πρόεδρο Βιγκορίτο.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ