Οι βραβεύσεις για τα Globe Soccer Awards στο αστραφτερό Ντουμπάι έγιναν και μάλιστα εκτός τους κορυφαίους της χρονιάς, είχαμε και τους κορυφαίους του αιώνα. Καλύτερος ποδοσφαιριστής ο Κριστιάνο. Οκ, αλλά έχουμε μερικές αντιρρήσεις…για τον αιώνα λέμε. Σωστά: Καλύτερος ο προπονητής ο Πεπ;, και καλύτερη ομάδα του αιώνα η Ρεάλ Μαδρίτης. Δικά τους βραβεία είναι και […]

Οι βραβεύσεις για τα Globe Soccer Awards στο αστραφτερό Ντουμπάι έγιναν και μάλιστα εκτός τους κορυφαίους της χρονιάς, είχαμε και τους κορυφαίους του αιώνα. Καλύτερος ποδοσφαιριστής ο Κριστιάνο. Οκ, αλλά έχουμε μερικές αντιρρήσεις…για τον αιώνα λέμε. Σωστά: Καλύτερος ο προπονητής ο Πεπ;, και καλύτερη ομάδα του αιώνα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Δικά τους βραβεία είναι και ότι γουστάρουν κάνουν. Εδώ έβγαλαν και βράβευση για τον καλύτερο μάνατζερ του αιώνα. Και ναι σωστά πήγε το μυαλό σας. Τον μάνατζερ του Κριστιάνο. Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε.

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι η βράβευση των κορυφαίων του αιώνα μας αλλά και της χρονιάς που φεύγει σε λίγες μέρες. Όλα αυτά στο πολυτελές ξενοδοχείο Αρμάνι στο Μπουρζ Καλίφα!

Εκεί απονεμήθηκαν τα Globe Soccer Awards. Τα οποία χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες. Στους κορυφαίους του 2020, αλλά και στους κορυφαίους του αιώνα μας! Δηλαδή απ’ το 2001 μέχρι και σήμερα.

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του αιώνα, αναδείχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που παρέλαβε το βραβείο του από τον πρίγκιπα των Εμιράτων. Όσο για την κορυφαία ομάδα του 21ου αιώνα, αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!

Από εκεί και πέρα, κορυφαίος προπονητής του αιώνα μας αναδείχθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ τιμήθηκε μέχρι και ο κορυφαίος ατζέντης του 21ου αιώνα, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Πορτογάλο Ζόρζε Μέντες!

Όσο για τα βραβεία του 2020, αυτά όπως ήταν λογικό πήγαν στη Μπάγερν Μονάχου! Η Γερμανική ομάδα αναδείχθηκε κορυφαία του έτους, ενώ κορυφαίος ποδοσφαιριστής τιμήθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και κορυφαίος τεχνικός ο Χανς Ντίτερ Φλικ.

Ειδικές βραβεύσεις υπήρξαν για τους Ίκερ Κασίγιας και Ζεράρ Πικέ, προκειμένου να τιμηθεί η μεγάλη καριέρα τους, ενώ υπήρξε βραβείο και στην Αλ Αχλί, ως ο σύλλογος με τις περισσότερες νίκες στη Μέση Ανατολή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ