Το φετινό Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κατέκτησε η «βασίλισσα».

H Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 5-3 την Αλ Χιλάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο «Prince Moulay Abdellah Stadium», στο Μαρόκο, και κατέκτησε τον πέμπτο τίτλο της στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η «βασίλισσα» επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί σε ένα χορταστικό ματς, με πλούσιο θέαμα, που φιλοξενήθηκε στο Ραμπάτ.

Έτσι, πρόσθεσε ακόμα έναν τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη της, μετά το περσινό πρωτάθλημα Ισπανίας, το UEFA Champions League το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Ιστορία έγραψε ο Τόνι Κρος, ο οποίος κατέκτησε το τρόπαιο για έκτη φορά στην καριέρα του κι έγινε ο πολυνίκης παίκτης του θεσμού.

Ο πρόεδρος των Ισπανών, Φλορεντίνο Πέρεθ, έφθασε τους 31 τίτλους κατά τη διάρκεια της θητείας του στους «μερένχες» και ισοφάρισε τον απολογισμό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο Βινίσιους Ζούνιορ με δύο γκολ στο 13’ και στο 69’, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε που επίσης σκόραρε δις, στο 18’ και στο 58’, και ο Καρίμ Μπενζεμά στο 54’ «υπέγραψαν» τον θρίαμβο της ομάδας τους.

Από τους Σαουδάραβες ο Μουσά Μαρεγκά χρίστηκε σκόρερ στο 26’ και δύο φορές βρήκε δίχτυα και ο Λουσιάνο Βιέτο, στο 63’ και στο 79’.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ (79’ Βαγέχο), Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Μόντριτς (74’ Νάτσο), Τσουαμενί (62’ λ. τρ. Ντάνι Θεμπάγιος), Κρος (74’ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Μπενζεμά (62’ Ροντρίγκο), Βινίσιους Ζούνιορ.

Αλ Χιλάλ (Ραμόν Ντίας): Αλ Μουαϊούφ, Αμπντουλχαμίντ, Χιούν Σου, Αλ Μπολεαχί, Κ. Αλ Νταουσαρί, Κανό, Κουέγιαρ, Καρίγιο (74’ Μάικλ), Βιέτο (86’ Αλ Χαμντάν), Σ. Αλ Νταουσαρί (74’ Ν. Αλ Νταουσαρί), Μαρεγκά (86’ Ίγκαλο).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι