Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Γιουνάιτεντ για τη νίκη της, ενώ στάθηκε στο σερί 21 νικών της Σίτι. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα… παραδέχτηκε την «μισητή εχθρό», αλλά επιπλέον δεν ξέχασε την επιτυχία της ομάδας του να μείνει αήττητη για αρκετούς αγώνες στη σεζόν. Το ντέρμπι του Μάντσεστερ, μεταξύ Σίτι […]

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Γιουνάιτεντ για τη νίκη της, ενώ στάθηκε στο σερί 21 νικών της Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα… παραδέχτηκε την «μισητή εχθρό», αλλά επιπλέον δεν ξέχασε την επιτυχία της ομάδας του να μείνει αήττητη για αρκετούς αγώνες στη σεζόν.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ, μεταξύ Σίτι και Γιουνάιτεντ, είχε νικήτρια την ομάδα του Σόλσκιερ, με 0-2. Αυτή η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα των «μπλε» δεν ήταν και στην καλύτερή της μέρα. Άλλωστε, όλες οι ομάδες, κάποτε χάνουν. Δε γίνεται να κερδίζεις πάντα.

Επιπλέον, οι νίκες έρχονται μέσα από σκληρή δουλειά, κι αυτό το στοιχείο είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο Γκουαρντιόλα.

Παρόλα αυτά, η Γιουνάιτεντ «τιμώρησε» την Σίτι, με τον προπονητή των «Πολιτών» να παραδέχεται την ανωτερότητα της αντιπάλου.

Όμως, δε δίστασε να αναφερθεί και στις 21 συνεχόμενες νίκες που έκανε η ομάδα του, θέλοντας μάλλον να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας, ενόψει της συνέχειας.

Αντικειμενικά πάντως, είναι κι ένα επίτευγμα που μένει γραμμένο στην ιστορία. Και «πρωτεργάτης» αυτής της επιτυχίας, είναι ο Πεπ.

Ο ίδιος τόνισε στις δηλώσεις του: «Με εξαίρεση τα πρώτα δέκα λεπτά, παίξαμε καλά. Δυστυχώς δεν ήμασταν κυνικοί και αποτελεσματικοί στις φάσεις που παρουσιάστηκαν. Δίνω συγχαρητήρια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απόψε χάσαμε και αυτό δεν είναι η είδηση.

Η είδηση είναι οι 21 συνεχόμενες νίκες. Αυτή είναι η μεγάλη είδηση».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα συνέχισε, προσθέτοντας: «Θα μας βοηθήσει το αποτέλεσμα να καταλάβουμε το πόσο δύσκολο είναι αυτό που πετύχαμε. Το ξέραμε, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να μην κερδίζεις για να το συνειδητοποιείς.

Υπάρχουν πολλά ακόμη παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε. Το επόμενο είναι σημαντικό. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε, στο επόμενο θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ