Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε δύο γυναίκες. Μπλεξίματα για τον Ράιαν Γκιγκς, καθώς του καταγγέλλεται πως επιτέθηκε εναντίον δύο γυναικών. Συγκεκριμένα, τον κατηγορούν για σωματική βλάβη και απλή επίθεση εις βάρος τους, ενώ η ακροαματική διαδικασία είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απρίλη. Ο […]

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε δύο γυναίκες.

Μπλεξίματα για τον Ράιαν Γκιγκς, καθώς του καταγγέλλεται πως επιτέθηκε εναντίον δύο γυναικών. Συγκεκριμένα, τον κατηγορούν για σωματική βλάβη και απλή επίθεση εις βάρος τους, ενώ η ακροαματική διαδικασία είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απρίλη.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας κατηγορείται για την επίθεση και την πρόκληση μικροτραυματισμών σε μία γυναίκα, στα 30 της. Ενώ επιτέθηκε χωρίς περαιτέρω τραυματισμούς και σε μία γυναίκα, στα 20 της, στο Σάλφορντ την 1η Νοέμβρη. Σε αυτό το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία του Μάντσεστερ.

Ο πρώην άσος συνελήφθη από τις Αρχές, όμως αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αφού αρνήθηκε κάθε κατηγορία για επίθεση εις βάρος των δύο γυναικών.

Όμως, η Ουαλική Ομοσπονδία τον έθεσε σε διαθεσιμότητα. Με τον Ρόμπερτ Πέιτζ να αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή, ενόψει Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βοηθός του Πέιτζ για το Euro 2020, θα είναι ο Άλμπερτ Στούινβενμπεργκ.

Το ένα θύμα φέρεται να είναι η 36χρονη Κέιτ Γκρέβιλ, πρώην σύντροφος του Γκιγκς. Με εκείνη ήταν ζευγάρι από το 2015, έως το 2018. Η δεύτερη γυναίκα μένει άγνωστη.

Τα μπλεξίματα δε σταματούν εδώ όμως, καθώς ο βετεράνος άσος κατηγορείται παράλληλα για χειριστική συμπεριφορά εις βάρος γυναίκας, από τον Δεκέμβρη του 2017, έως τον Νοέμβρη του 2020.

Ο Γκιγκς έδωσε μια γραπτή δήλωση, η οποία ανέφερε τα εξής:

«Έχω πλήρη σεβασμό στις νομικές διαδικασίες και κατανοώ τη σοβαρότητα των κατηγοριών. Θα δηλώσω αθώος στο δικαστήριο και ανυπομονώ να καθαρίσω το όνομά μου. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ρόμπερτ Πέιτζ, το προπονητικό επιτελείο, τους παίκτες και τους φιλάθλους κάθε επιτυχία στο Euro το προσεχές καλοκαίρι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ