Στο πρωτάθλημα πετάει η ομάδα του Σιμεόνε και είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο, αλλά στο κύπελλο Ισπανίας πιάστηκε μεγάλο κορόιδο. Η μεγαλύτερη γκέλα της χρονιάς για την Ατλέτικο Μαδρίτης από ομάδα της τρίτης κατηγόριας. Την άγνωστη Κορνεγιά! Η Κορνεγιά, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στον Β΄ γύρο του […]

Στο πρωτάθλημα πετάει η ομάδα του Σιμεόνε και είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο, αλλά στο κύπελλο Ισπανίας πιάστηκε μεγάλο κορόιδο. Η μεγαλύτερη γκέλα της χρονιάς για την Ατλέτικο Μαδρίτης από ομάδα της τρίτης κατηγόριας. Την άγνωστη Κορνεγιά!

Η Κορνεγιά, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στον Β΄ γύρο του Copa del Rey αποκλείοντας την πρωτοπόρο της La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έσπασε το αήττητο για 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ρεάλ αλλά επέστρεψε άμεσα στις νίκες και ξεκίνησε να χτίζει νέο αήττητο. Σήμερα έκανε την τέταρτη σερί νίκη της και κέρδισε στο Μεντιθορότθα με το αγχωτικό 2-1 με τον Λουις Σουάρες να της δίνει το φιλί της ζωής στο τέλος του αγώνα. Παραμένει πρώτη και το μεγάλο αφεντικό του φετινού τίτλου. Αλλά στο κύπελλο τα έκανε μαντάρα!

Το γκολ του Χιμένεθ στο 7ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για τους γηπεδούχους να πετύχουν ίσως τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους , με τους «ροχιμπλάνκος» να ακολουθούν το παράδειγμα των Θέλτα και Χετάφε, οι οποίες είχαν αποκλειστεί από χθες από ομάδες της Segunda Division.

Spanish football evening headlines: Atletico suffer a giant-killing, ex-Real Madrid man returns to Spain and Koeman explains Alena exit - Football Espana

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, εκτιμώντας ίσως ότι θα είχε εύκολο έργο, ωστόσο, άπαντες διαψεύστηκαν. Μάλιστα, τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ρικάρντ Σάντσες, ο οποίος στην προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα βρήκε τον γκολκίπερ της Κορνεγιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ