Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Αντρέα Πίρλο και πριν το μεγάλο αγώνα για το Σούπερ Καπ Ιταλίας ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους ο Γκατούζο έδωσε συνέντευξη τύπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην φιλία του με τον προπονητή της Γιουβέντους. «Δεν πρέπει ποτέ να αφήσεις την Γιουβέντους να μυρίσει αίμα. Κυριάρχησαν στην Serie A […]

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Αντρέα Πίρλο και πριν το μεγάλο αγώνα για το Σούπερ Καπ Ιταλίας ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους ο Γκατούζο έδωσε συνέντευξη τύπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην φιλία του με τον προπονητή της Γιουβέντους.

«Δεν πρέπει ποτέ να αφήσεις την Γιουβέντους να μυρίσει αίμα. Κυριάρχησαν στην Serie A για εννέα χρόνια, έχουν την πιο ισχυρή νοοτροπία και είναι έτοιμοι για τα πάντα» ήταν το αρχικό του σχόλιο για τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους. Ο Γκατούζο στάθηκε και στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον Αντρέα Πίρλο «Μαζί στην ηλικία των 15-16 ετών και κατακτήσαμε τα πάντα με τη Νέων της Ιταλίας, το Μουντιάλ. Ήταν πολύ σημαντικός για την καριέρα μου. Τον βοήθησα, αφού άρχισε ως επιτελικός μέσος και κατέληξε αμυντικός μέσος.

Football Transfer on Twitter: "Gennaro Gattuso on Andrea Pirlo's Juventus  appointment: "Well he's screwed now. That's the job. He's lucky to be  starting at Juventus, but this profession is one where a

Είμαστε εξαιρετικοί φίλοι, έχουμε περάσει υπέροχα εντός κι εκτός γηπέδου. Ας νικήσει ο καλύτερος, εμείς θα παραμείνουμε καλοί φίλοι και μετά από τον τελικό. Ο Πίρλο έχει γράψει στο βιβλίο του για τις πλάκες που μου έκανε, αλλά είμαστε σπουδαίοι φίλοι, έχει φάει σε μια 20ετία πιο πολλές φάπες από μένα παρά από τον πατέρα του. Παλιότερα μιλούσαμε αρκετά μετά τα ματς, αλλά υποθέτω ότι είναι απασχολημένος τώρα…» κατέληξε ο κόουτς της Νάπολι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ