Σοβαρά μπλεξίματα με τον ιταλικό νόμο για τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, καθώς δύσκολα θα γλιτώσουν την καμπάνα! Ενός κακού, μύρια έπονται, λέει μια παροιμία. Με την Γιουβέντους να το νιώθει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Έχει που έχει τα προβλήματά της εντός αγωνιστικού χώρου. Έρχονται κι εκείνα εκτός αγωνιστικού χώρου να «δέσουν» το «γλυκό». Συγκεκριμένα, τρεις […]

Σοβαρά μπλεξίματα με τον ιταλικό νόμο για τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, καθώς δύσκολα θα γλιτώσουν την καμπάνα!

Ενός κακού, μύρια έπονται, λέει μια παροιμία. Με την Γιουβέντους να το νιώθει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Έχει που έχει τα προβλήματά της εντός αγωνιστικού χώρου. Έρχονται κι εκείνα εκτός αγωνιστικού χώρου να «δέσουν» το «γλυκό».

Συγκεκριμένα, τρεις παίκτες της «γηραιάς κυρίας» κατηγορούνται πως παραβίασαν τα μέτρα της Ιταλικής Κυβέρνησης για την πανδημία. Οι Γουέστον ΜακΚένι, Πάουλο Ντιμπάλα και Αρτούρ έλαβαν μέρος σε ένα πάρτι, το οποίο διοργανώθηκε από τον πρώτο.

Επιπλέον, σε αυτό το πάρτι βρίσκονταν περίπου 20 άτομα ακόμη! Σε μια περίοδο που απαγορεύονται οι συναθροίσεις ατόμων, ειδικά μετά τις 10 το βράδυ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «La Stampa», γείτονες του Αμερικανού παίκτη κάλεσαν την αστυνομία προκειμένου να κάνει παρατηρήσεις στον ίδιο. Ο ΜακΚένι προσπάθησε να αποφύγει την επίσκεψη των Αρχών, όμως μετά από μια ώρα βρέθηκε απέναντί τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να πληρώσουν το πρόστιμο των 400 ευρώ, όπως επίσης και οι παίκτες της Γιούβε, Ντιμπάλα και Αρτούρ.

Πρόστιμο απ’ τις Αρχές, «καμπάνα» κι από την Γιουβέντους!

Δε θα ξέμπλεκαν εύκολα οι τρεις παίκτες, καθώς μπορεί να τη «σκαπούλαραν» με το 400άρι από τις Αρχές της Ιταλίας. Όμως, τώρα σειρά έχει η «καμπάνα» της Γιουβέντους. Με τον Αντρέα Πίρλο να ενημερώνεται για το εν λόγω περιστατικό. Κι αναμένεται να τιμωρήσει τους παίκτες του.

Πέραν του χρηματικού προστίμου, θα μείνουν εκτός αποστολής από τον προσεχή αγώνα με αντίπαλο την Τορίνο.

Ο Αντρέα Ανιέλι και ο Αντρέα Πίρλο καλούνται να πάρουν γενναίες αποφάσεις, καθώς μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο αγωνιστικό κομμάτι, έρχονται και τέτοιες συμπεριφορές.

Άλλωστε, μιλάμε και για τρεις παίκτες, απ’ τους οποίους περιμένει πολλά παραπάνω η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Γιούβε!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ