Ο 43χρονος Ιταλός τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεσμεύεται έως το καλοκαίρι με συμβόλαιο, όμως παραμένει άγνωστο το τι θα κάνει στο μέλλον. Μιλάμε ίσως για τον κορυφαίο τερματοφύλακα όλων των εποχών. Μα σίγουρα για έναν θρύλο του Ιταλικού, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, στα 43 του χρόνια, βρίσκεται στην ομάδα που […]

Ο 43χρονος Ιταλός τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεσμεύεται έως το καλοκαίρι με συμβόλαιο, όμως παραμένει άγνωστο το τι θα κάνει στο μέλλον.

Μιλάμε ίσως για τον κορυφαίο τερματοφύλακα όλων των εποχών. Μα σίγουρα για έναν θρύλο του Ιταλικού, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, στα 43 του χρόνια, βρίσκεται στην ομάδα που αγάπησε πιο πολύ.

Μπορεί να «χώρισαν» για έναν χρόνο, πηγαίνοντας στην Παρί, όμως επέστρεψε και όλοι πίστευαν πως εκεί θα έλεγε και το οριστικό «αντίο» στο ποδόσφαιρο.

Αυτό πιστεύουν οι περισσότεροι, όμως στο μυαλό του Μπουφόν υπάρχει ξεκάθαρα η αλήθεια.

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, ο Μπουφόν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι απ’ τη Γιουβέντους. Μάλιστα, εκεί που θα πάει, λόγω «προχωρημένης» ηλικίας, υπάρχει περίπτωση να κρεμάσει και τα γάντια του.

Η εφημερίδα κάνει ένα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ, σχετικά με τις αλλαγές που θα κάνει η Γιουβέντους το προσεχές καλοκαίρι.

Στο σημείο αυτό, ρίχνει και την πληροφορία πως ο Μπουφόν δεν είναι σίγουρος για το αν θα συνεχίσει στη «γηραιά κυρία». Αναφέροντας πως ζυγίζει και τις δύο πλευρές.

Βέβαια, τονίζεται ιδιαίτερα στο εν λόγω δημοσίευμα, το πόσο εμβληματική φιγούρα και σημαντικός είναι ο Ιταλός κίπερ για τα αποδυτήρια της Γιούβε. Όμως, στα 43 του δε νιώθει «ξοφλημένος». Κάθε άλλο…

Θέλει να παίζει βασικός σε ομάδα, νιώθοντας καλά, ξέροντας όμως πως αυτό δύσκολα θα συμβεί στη Γιουβέντους.

Κλείνοντας το ρεπορτάζ, ανέφερε χαρακτηριστικά το παράδειγμα του «θρύλου» της Ρεάλ, Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Μένει να δούμε το φετινό καλοκαίρι, για το πού θα πάει ο Μπουφόν. Θα επιλέξει να μείνει στην Γιουβέντους, ή θα τον απολαύσουμε για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη, με φανέλα άλλης ομάδας;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ