Ο εμβληματικός Τζιανλουίτζι Μπουφόν σκοπεύει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του σε νεαρά ταλέντα της Ιταλίας που θέλουν να γίνουν τερματοφύλακες. Ο κίπερ της Γιουβέντους, ίσως διανύει την τελευταία, ή έστω την προτελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο. Όμως, δε σκοπεύει να μείνει και μακριά απ’ το άθλημα. Στόχος του είναι να φέρει στο προσκήνιο τους «Νέους […]

Ο εμβληματικός Τζιανλουίτζι Μπουφόν σκοπεύει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του σε νεαρά ταλέντα της Ιταλίας που θέλουν να γίνουν τερματοφύλακες.

Ο κίπερ της Γιουβέντους, ίσως διανύει την τελευταία, ή έστω την προτελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο. Όμως, δε σκοπεύει να μείνει και μακριά απ’ το άθλημα. Στόχος του είναι να φέρει στο προσκήνιο τους «Νέους Μπουφόν».

Ίδρυσε Ακαδημία, η οποία αποτελείται από ταλεντάκια ηλικίας 8-16 ετών. Και οι συγκεκριμένοι λιλιπούτειοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά από τον κορυφαίο.

Μάλιστα, το προσεχές καλοκαίρι θα ξεκινήσει η προσπάθεια με το καμπ Μπουφόν. Αυτό, θα έχει στόχο να αναζητήσει νέους τερματοφύλακες σε όλη την χώρα.

Τυχερά τα παιδάκια που θα δουλέψουν υπό τις οδηγίες του πολύπειρου τερματοφύλακα, ενός παίκτη με άπειρες διακρίσεις στην καριέρα του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ